Primaria i-a dat doua terenuri lui Gheorghe Badea pentru a-si dezvolta afacerile

In 2003, mai multi oameni de afa­ce­ri printre care Gheorghe Badea, Constantin Stroe si Constantin Scarlat au pus bazele unei societati, SC Eko Leasing Solution IFN SA, care in momentul de fata are mai multe profiluri de activitate.
In 2005, Constantin Scarlat a parasit actio­na­ria­tul societatii respective, in prezent socie­tatea avandu-i ca ac­tio­nari pe Constantin Stroe, Gheor­ghe Badea, Gabriela Poenaru, Elena Paun, Gheorghe Serbanica, Adrian Nechifor, Mihai Petcu, dar si societatea Secona SA. Acum mai bine de un an, actionarii societatii au facut cerere catre administratia locala pentru a intra in posesia unui teren situat pe  strada Marasesti.
Intentia nu s-a mai concretizat insa, in momentul in care in scena a intrat DNA-ul, dupa ce procurorii anticoruptie au primit o reclamatie in care omul de afaceri Gheorghe Badea si edilii Pendiuc si Ionica erau acuzati de abuz in serviciu, dare si luare de mita. Dupa efectuarea unei anchete, procurorii DNA au decis ca reclamatia nu este intemeiata si au dispus neinceperea urmaririi penale in cazul fiecaruia dintre cei trei. Odata ce lucrurile au intrat pe fagasul normal, pe data de 2 martie 2011, de la Primarie a fost  eli­be­rata societatii Eko Leasing Solution IFN SA o autorizatie de construc­tie, iar la putin timp respectiva suprafata de teren a fost imprejmuita de catre actualul pro­prie­tar.
Fostul loc de joaca de pe strada Marasesti a disparut si cel mai probabil pe respectivul teren se va ridica un imobil, cu atat mai mult, cu cat unul dintre profilurile de activitate ale SC Eko Leasing Solution IFN SA are in vedere tocmai domeniul imobiliar.Administratia pitesteana i-a mai intins o mana de ajutor magnatului de la Subansamble Auto, care la ultima sedinta a Consiliului Local a primit girul alesilor pentru a se folosi de un teren in suprafata de 6123 mp situat pe strada George Cosbuc in vecinatatea Subansamble Auto. Terenul nu va trece in proprietatea lui Gheorghe Badea, fiinddoar inchiriat, anual in vistieria administratiei locale urmand sa intre 7441 de euro drept redeventa. Pe terenul respectiv Gheorghe Badea va construi o hala de productie, intentia sa fiind aceea de a incepe o colaborare cu firma Ford in domeniul fabricarii de subansamble auto.
Referitor la cele doua investitii,  managerul Gheorghe Badea ne-a declarat: „Consider ca aceasta colabo­rare cu cei de la Ford este benefica pentru toata lumea, mai ales prin prisma faptului ca voi crea alte locuri de munca intr-un oras in care economia este asa cum este in momentul de fata. Re­fe­ritor la terenul din strada Marasesti, el a intrat in posesia firmei in care si eu sunt actionar in urma unei licitatii. De fapt, au fost mai multe actiuni in jus­ti­tie, iar din cat cunosc proprietarul te­re­nului a intrat in faliment, asa ca a fost nevoit sa-l scoata la vanzare. Noi am vrut sa dezvoltam acolo un proiect imo­biliar, insa deocamdata ne-am oprit din cauza crizei. Cat priveste acea plangere la DNA, nici nu ma intereseaza cine a facut-o! In ziua de astazi gasesti tot felul de «binevoitori» care sa te reclame pentru orice nimic.”…