Fosta sefa de cabinet a lui Traian Basescu se dezice de Ion Eftime

Fosta sefa de cabinet a lui Traian Basescu se dezice de Ion Eftime: „Tatal copilului meu nu si-o asuma public pe Maria. La nunta lui Ionut cu fiica vicelui Ionica a spus ca-i este nepoata!”

Va informam in editia anterioara despre ex-directoarea Cabinetului prezidential, Lia Licanescu-Eftime, sotia nelegitima a unuia dintre oamenii lui Sorin Ovidiu Vintu, Ion Eftime, cel care controleaza Alfa TV, dar mai precis unul dintre mogulii Realitatea. Punctual, va spuneam ca Lia Licanescu este cea care a confirmat legaturile dintre S.O.V si presedintele Basescu, prin prisma faptului ca, aceasta, in timp ce era platita pentru functia de sef de Cabinet, era remunerata, in paralel, de catre trustul Realitatea pentru diverse servicii publicitare. Demisia acesteia, survenita in urma cu circa patru lui, ramane inca un subicet tabu, dupa cum chiar Lia Licanescu ne-a declarat, saptamana trecuta, ofensata de faptul ca am asociat numele ei cu „locotenentul” Ion Eftime, barbatul cu care are, de altfel, si o fetita – Maria Licanescu Eftime.

In fapt, informatiile publicate de noi in numarul trecut au pus-o pe jar pe fosta sefa de Cabinet a lui Traian Basescu, cu atat mai mult, cu cat datele respective au renascut in urma unui conflict mai vechi de familie: Lia Licanescu versus Ion Eftime.# De ziua micutei – un tort si un buchet de crini „Ceea ce nu stiti dumneavoastra este ca Ion Eftime, tatal fetitei mele, nu m-a ajutat cu absolut nimic, mai ales de cand a aparut copilul pe lume. Ii este rusine sa recunoasca in public faptul ca mai are un copil, in afara de Ionut Eftime. Ionut Eftime este cel putred de bogat, si nu eu. Poate nu stiti cum si-a cumparat vilele, masinile de lux. Poate nu stiti ca Ionut Eftime este cel care detine, in proportie de 99% averea lui Ion Eftime de la Realitatea, desi in bazele de date ale Politiei figureaza fara ocupatie!  Eu nu am avut nimic dupa urma lui Eftime, caruia ii este rusine cu fetita lui”, ne-a declarat Lia Licanescu, vadit revoltata de faptul ca am indraznit sa-i asociem numele cu averea omului lui S.O.V.

Aceasta nu s-a oprit aici, mentionand faptul ca, atunci cand va avea puterea financiara necesara, il va actiona in judecata pe tatal fetitei sale, pentru ca, citam: „Este inadmisibil sa uite ca pe lumea asta mai are un copil de intretinut! De ziua ei, a primit un tort si un buchet de crini, iar fiul lui, Ionut, s-a trezit cu un Bentley in luna martie si zeci de excursii in afara cu fata viceprimarului Ionica!” Lia Licanescu ne-a povestit, de pilda, cum la nunta lui Ionut Eftime, organizata cu fast la restaurantul Jaristea, mogulului de la Realitatea i-ar fi fost rusine sa le declare mesenilor ca Maria Licanescu Eftime, prezenta si ea acolo, este fiica lui, prezentand-o pe aceasta drept o nepotica, mai precis fetita surorii sale – Maricica de la Buzau. „Din pacate, fetita mea nu are un tata adevarat.

Averea care este pe numele meu este doar a mea (cateva case in Bucuresti, doua apartamente in cartierul Trivale) si nu are nicio legatura cu Ion Eftime”, a mai replicat Lia Licanescu. Conflictele existente in familia Eftime nu se vor finaliza asa usor, din cate am inteles de la Lia Licanescu. Aceasta se intreaba retoric, daca nu cumva Ion Eftime vrea sa uite de faptul ca are doi mostenitori, si nu unul: Maria si Ionut Eftime.