Mihai Traistariu este bolnav?

In ultimul timp, Mihai Traistariu si-a umplut contul de facebook cu sute de poze, care il surprind pe artist in ipostaze nu tocmai ok, pentru fanii acestuia. Mihai posteaza poze in care se fotografiaza singur, doar in chiloti in fata oglinzii.

Acest comportament, care a luat amploare din momentul in care artistul si-a facut implant de par, le da de gandit psihoterapeutilor. Keren Rosner, un psihoterapeut, da verdictul!

„Ipostazele pe care le afişează pot demonstra nevoia patologică de atenţie şi de admiraţie. Aceste detalii ce vor să fie exprimarea atributelor, calităţilor lui estetice pot fi determinate de o tulburare dismorfică corporală. Preocuparea excesivă pentru anumite părţi ale corpului pare să-i perturbe viaţa şi să-l facă să nu perceapă limita spre penibil”, a declarat Keren Rosner, pentru Click!

“Am fost foarte complexat de-a lungul anilor pentru că nu mi se părea că arăt bine fizic. Nu mă încadram în tipologia bărbatului fatal, eram micuţ de statură, nu mă simţeam grozav şi poate asta era o boală. Dar acum nu mai am această problemă, îmi vine să mă pozez din oră în oră pentru că mă simt grozav”, a declarat Trăistariu, pentru Click!