Citatie afisata la Primaria Corbeni pentru un infractor din Braila

Ion Eana a devenit un personaj extrem de cunoscut in Curtea de Arges datorita razboiului personal pe care il are cu seful Politiei Rutiere din zona, Cristian Puicanescu. Iar conflictul dureaza de ceva timp… cam din 2005. Insa, indiferent de neintelegerile existente intre cei doi, in cele ce urmeaza va prezentam o situatie mult mai mult decat hilara.

Plangere penala impotriva judecatoarei Pahontu

Am amintit numele de Puicanescu pentru ca momentul pe care vi-l prezentam se leaga oarecum de conflictul dintre cei doi. Pe scurt, lui Ion Eana i s-a furat, in anul 2005, un autobuz in valoare de 50.000 de euro. In ziua disparitiei, hotii, sase la numar, au fost prinsi de Politia Sibiu insa, in dosarul care a luat acum rolul instantei, au ajuns doar patru. Ideea este ca Eana sustine ca a trecut prin mai multe obstacole pana a reusit sa introduca dosarul cu pri­cina pe rolul instantei. Dar, odata ajuns la Judecatoria Curtea de Arges, au aparut alte piedici. Eana afirma cu tarie ca o judecatoare se opune avansarii acestui dosar: „Este vorba despre Gabriela Pahontu, pe care eu am recuzat-o, ca de fapt pe toti judecatorii de la Judecatoria Curtea de Arges. Numai ca ea nu a inaintat cererea mea la Tribunal, pentru a fi solutionata, motiv pentru care i-am facut plangere penala pentru ca a intervenit in dosarul meu si mi-a ingradit dreptul la aparare”.

Primarul a fost de acord cu afisarea

Dar acum urmeaza cel mai important moment! Ion Eana sustine, si are chiar si acte, ca unul dintre hotii care i-au furat autobuzul, a fost citat in comnuna Corbeni, la cererea judecatoarei Pahontu, chiar daca individul locuieste in Braila. Pagubitul a prezentat chiar cererea judecatoarei adresata primarului Daniel Dincuta pentru a afisa citatia la primarie, dar si raspunsul afirmativ al acestuia ca totul se va derula conform solicitarii. Si chiar asa s-a intamplat: numitul Marian Grosu, cu domiciliul in judetul Braila si intimat in dosarul cu pricina, a fost citat la Primaria Corbeni, judetul Arges. Mai departe, ce sa va mai spunem… poate ca edilul in cauza a fost extrem de relaxat cand i-am cerut sa ne explice rarul fenomen: „Dar ce vi se pare asa… Pentru mine nu este un lucru important. Si ce?! E bine ca l-am afisat…” a declarat Daniel Dincuta.