Este Oana Lis insarcinata?

Dupa ce Viorel Lis a fost prins cu o alta femeie in camera unui hotel, acesta a plecat de acasa. In tot acest scandal, Oana Lis a declarat ca poate fi insarcinata, mai ales dupa tratamentele de fertilitate pe care le-a facut in ultima luna.

„Fata lui Lis mi-a zis ca a plecat din Bucuresti. Sunt ingrijorata pentru Viorel, dar sunt mai mult ingrijorata de mine. Sper ca e bine. M-am simtit rau, m-am gandit ca as putea sa fiu gravida pentru ca am facut niste tratamente luna acesta. Am facut tratamente la ginecolog, stimulare ovariana. Am greata, ma dor sanii, lucruri de genul acesta.

Acum iau pastile de anxietate. Daca sunt insarcinata, o sa fac tot ce e mai bine. Viorel isi acorda mai multa atentie lui, nu prea a avut el grija in mod special de mine. Ma innebuneste gandul ca as putea creste un copil singura. As putea sa fiu gravida, tot singura ma lasi in treaba asta ca de obicei?” a spus Oana pentru Antena1.

„Oana imi zice ca eu o insel si ea ramane gravida. Se poate asa? Cu cine ramane? Oana decide ce e bine. Eu nu am recunoscut ca am gresit, am mai discutat. Mai repede m-ai inselat tu. Testul sa nu il faci. Sa te comporti asa cum esti tu”, a spus vizibil nervos Viorel Lis, pentru Antena 1.

Oana Lis a acceptat apoi sa faca un test de sarcina in direct, care a iesit pozitiv.

„Nu e treaba mea, nu am eu emotii. Eu stiu, sa vedem, nu stiu despre ce e vorba. Mie nu mi-a spus nimic pana acum. Eu vreau sa vad (n.r. testul). Eu am plecat pentru ca Oana sa isi adune gandurile. Daca nu mai vrei sa continuam relatia, am venit sa stau in liniste undeva. Am probleme mari cu sanatatea. Vreau sa vad testul, nu am cum sa cred asta.

Eu nu vreau sa o parasesc pe Oana, putea sa faca orice, e iubirea vietii mele. O sa raman langa ea mereu, daca isi doreste. Daca nu vrea, nu stau cu forta. Nu ma opun la ce isi doreste. Daca imi cere sa o ajut (n.r. sa creasca un copil), o fac.

Nu ma intereseaza testul. Faci ce vrei. Eu vreau sa fim ca inainte. Nu ma bucura venirea unui copil. La varsta mea… Pentru mine era mai usor sa nu fie. Daca este, este. Eu nu pot sa fac nimic impotriva lui. O sa am grija si de tine si de cine vrei tu pentru ca te iubesc„, a spus Viorel Lis pentru Antena1.