Cat de gelosi sunt barbatii in functie de zodie!

Sa vedem cat de gelosi sunt barbatii in functie de zodie!

Berbec. Barbatii berbeci sunt firi vulcanice, patimase, orgolioase si posesive. Sunt destul de sceptici privind fidelitatea partenerei si au tendinta sa o verifice constant. Trebuie sa fii foarte sincera cu un berbec daca vrei sa nu te suspecteze de infidelitate.

Taur. Taurii sunt in general barbati foarte posesivi, care nu suporta prezenta altor barbati in preajma iubitelor lor. Chiar daca ai si prieteni barbati, va trebui sa ii demonstrezi iubitului tau ca el este cel mai important.

Gemeni. Barbatii nascuti sub zodia gemenilor sunt mai libertini si nu sunt aproape niciodata gelosi. Nu suporta gelozia si isi vor parasi iubita daca aceasta este foarte geloasa. Insa, daca afla ca a fost tradat in dragoste, acestia nu vor uita niciodata si nici nu te vor ierta.

Rac. Racii trebuie sa se simta mereu apreciati si iubiti de catre partenere pentru a nu fi gelosi. Sunt destul de complexati de anumite probleme si asta ii face sa fie nesiguri pe iubirea pe care le-o porti.

Leu. Orice leu se asteapta sa fie centrul universului iubitei. De regula nu sunt persoane foarte geloase, mai ales daca nu au motive serioase sa fie. Atunci cand sunt inselati, leii te vor dispretui.

Fecioara. Fecioarele sunt mereu persoane rationale si nu sunt gelosi decat in momentul in care au dovezi clare. Trebuie sa se simta special in viata iubitei.

Balanta. Barbatii balanta au si ei o tendinta spre aventuri, asa ca sunt destul de intelegatori atunci cand vine vorba de infidelitatea partenerelor. Nu sunt firi geloase, pentru ca stiu ce inseamna ispita.

Scorpion. Scorpionii sunt persoane foarte orgolioase si nu suporta gandul ca ar putea fi inselati. Sunt persoane foarte geloase, iar daca sunt tradati obisnuiesc sa se razbune.

Sagetator. Barbatii sagetatori nu sunt gelosi, insa se vor supara atunci cand vor afla ca sunt inselati. Daca sunt inselati, ii va plati iubitei cu aceeasi moneda.

Capricorn. Capricornii sunt persoane mai interiorizate, care prefera sa-si tina sentimentele pentru ei. Sunt indiferenti atunci cand vine vorba de flirturile partenerelor, si isi vor exterioriza mai greu sentimentele.

Varsator. Varsatorii ajung sa aiba foarte greu incredere in partenerele lor, de aceea va trebui sa ii castigi increderea. Pot fi gelosi, daca sunt provocati.

Pesti. Precum capricornii, si pestii sunt persoane care isi traiesc dramele in interior. Se consuma foarte mult pe tema infidelitatii, chiar daca nu iti da de inteles acest lucru.