Claudia Patrascanu si Gabi Badalau sunt parinti! Ce nume au ales pentru baietelul lor?

Claudia Patrascanu a nascut marti dimineata un baietel de nota zece! Proaspetii parinti au trecut peste emotii si asteapta cu nerabdare perioada de acomodare cu bebelusul, pentru care s-au pregatit intens in ultima perioada.

Baietelul cuplului s-a nascut prin cezariana, cantareste 3,500 kilograme si este sanatos. Gabi Badalau, logodnicul Claudiei este in culmea fericirii si marturiseste ca are in minte mai multe nume pentru fiul sau, dar cu siguranta acesta va purta numele unui sfant.

„Sunt bucuros ca totul s-a terminat cu bine. Claudia va iesi din spital joi sau vineri. Eu sunt o fire superstitioasa, am cateva nume in minte, dar inca nu vreau sa le dezvalui, cu siguranta va fi si un nume de sfant”, a declarat omul de afaceri.

Despre nunta si botez, Gabi spune ca vor fi doua evenimente separate, atat Claudia , cat si bebelusul lor meritand sa fie in centrul atentiei in astfel de momente unice in viata.

„De cand am cunoscut-o pe Claudia mi-am dat seama ca este o mama minunata. Prima data va fi botezul si apoi nunta, vrem un eveniment doar pentru copil si apoi pentru noi!”, a marturisit el.

Sursa: Wowbiz.ro