X’mas Pop-Up Store te asteapta cu cadouri de Craciun!

Se deschide X’mas Pop-Up Store, primul magazin temporar de cadouri pentru Crăciun care poposește în hotelurile și business center-urile din București!

Prima oprire a  X’mas Pop-Up Store este joi, 4 decembrie,  între orele 9.00 – 20.00, la Hotel Ibis Nord,  Calea Griviței nr.143.

X’mas Pop-Up Store – magazin temporar de cadouri pentru Craciun iți aduce cele mai noi şi mai cool creaţii vestimentare ale tinerilor designeri autohtoni, pantofi și genți realizate manual, accesorii unicat, decoraţiuni și delicaterie homemade. Printre creatorii de frumos pe care îi poţi întâlni la X’mas Pop-Up Store sunt: Boutique 26, Aioffe Boutique, Happy Bow Ties by Rodica  Dumitru, White Elephant, Tricouri Antante, Constantin Nautics, Terra Dacia, Mamisi, Paper Concept by Florența Necula, Kivvi Cosmetice Romania, Decor Rituals, Artuca Artuca, Sophiana.

X`mas Pop-Up Store  este locul ideal pentru alegerea decoraţiunilor originale pentru Crăciun. Schimbă felul de a face cumparaturi, vizitează-ne și vei impresiona in acest an cu  cele mai inspirate și originale cadouri.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Partenerii media sunt: Business Woman, Tonica, bucureșteni.ro, kudika.ro, garbo.ro, Mihaela Gurău, musicnights.ro, mujer.ro, reginele.ro, 121.ro,  Whisper Magazine.

Un proiect original Asociația pentru Cultură Urbană și Mediu, X’mas Pop-Up Store – magazin temporar de cadouri pentru Crăciun urmează cultura individualităţii, a lucrurilor de calitate, care inspiră. Evenimentul este gândit pentru iubitorii de frumos care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă liniarului shopping la mall.