Vrei ca sexul sa dureze mai mult?

Sunt barbati care pot rezista mai mult in pat, iar unii care nu. Daca iubitul tau nu rezista foarte mult, poate fi si din cauza pozitiilor, care ii produc o excitatie foarte mare si il duc mai repede la orgasm. Sa vedem cum poti face ca sexul sa dureze mai mult! Iata ce pozitii sexuale recomanda specialistii!

In picioare

Conform unui studiu, se pare ca barbatii ejaculeaza mai greu daca stau in picioare, deoarece depun mai mult efort decat de obicei. Asadar, la urmatoarea voastra partida de sex puteti incepe cu o pozitie in picioare. In plus, aceasta pozitie este buna pentru femei, deoarece atunci cand stai cu picioarele incolacite in jurul lui, sangele se va duce in zona soldurilor si cea genitala, pentru un orgasm mai rapid (lucru valabil pentru partenera).

Calareata

O alta pozitie foarte buna pentru a ii intarzia ejacularea iubitului este ca tu sa stai deasupra. Chiar daca el este foarte relaxat, tu esti cea care controleaza miscarile si rapiditatea penetrarii. Atunci cand simti ca este foarte excitat si este pe punctul de a ejacula, opreste-te si fa o mica pauza. Incearca sa nu-ti mai misti bazinul si sa te odihnesti putin la pieptul lui. Apoi, cand starea maxima de excitare trece (de obicei acest lucru se intampla cam intr-un minut) te poti misca din nou. Acum depinde doar de tine cat de mult va dura partida sexuala.

Un altfel de misionar

Pozitia difera foarte putin de clasica pozitie a misionarului. Tu stai pe spate, iar el se pune in genunchi, cu picioarele cat se poate de departate. Tu iti sprijini picioarele pe picioarele lui si distractia poate incepe. Pozitia este una usor neplacuta pentru barbati si previne ejacularea precoce, de aceea este recomandata atunci cand vreti sa aveti parte de putin mai mult sex.

Rodeo

Pozitia este asemanatoare cu cea a a calaretei, numai ca tu vei sta cu spatele la partener. Din nou, tu va trebui sa controlezi toate miscarile.