Ce te poate enerva la serviciu!

De cele mai multe ori, locul de munca devine o a doua casa. Orele lungi petrecute la serviciu, colegii care nu sunt intotdeuna draguti sau seful agasant pot naste o multime de frustrari interioare. Iata ce te poate enerva la serviciu!

Computerul

Exista zile in care computerul tau pare ca nu vrea sa iti faci treaba. Fie se defecteaza, fie nu ai un program de care ai nevoie, fie pur si simplu nu mai vrea sa porneasca, in zilele in care tu ai foarte multa treaba. Nu ai altceva de facut decat sa-ti chemi colegii de la IT si sa astepti sa-ti fie rezolvata problema. Iar asta poate dura chiar si cateva ore…

Colegii

Fiecare dintre noi are anumite obiceiuri, mai mult sau mai putin placute pentru cei din jur. Colegii tai isi trag nasul atunci cand sunt raciti, se uita in calculatorul tau atunci cand iti verifici mailurile personale, se vaita de problemele personale, au impresia ca ei stiu mai bine ce trebuie sa faca, se joaca pe telefonul mobil sau iti paseaza tie din indatoririle lor. Toate aceste lucruri te pot supara.

Locuri de parcare

In special in orasele aglomerate, gasirea unui loc de parcare poate fi un adevarat cosmar pentru angajati. Sau, daca ai un loc de parcare asigurat la job, atunci cand ajungi, observi ca este ocupat. In aceasta situatie nu-ti ramane decat sa cauti un alt loc de parcare sau sa renunti la a veni la locul de munca cu masina personala.

Mancarea

Daca nu ai o cantina prin apropiere, multi colegi fie vin cu mancarea de acasa, fie isi comanda ceva de mancare la birou. Atunci cand colegii tai mananca preparate care miros foarte puternic, si o fac la birou, este posibil sa iti strice cheful de munca sau chiar pofta de mancare.

Comunicarea cu sefii

Cateodata, se intampla ca sefii tai sa nu comunice foarte mult cu tine. Si cel mai enervant moment este atunci cand, cu 5 minute inainte de terminarea programului, seful te anunta ca are nevoie urgenta de un mic proiect sau de alte lucruri din partea ta. Si cum nu il poti refuza, va trebui sa stai putin peste program, doar pentru ca nu ti-a spus din timp tot ce trebuia sa faci in ziua respectiva.