Lazarus si Zavoranu, razboi in declaratii!

Dupa ce Oana Zavoranu a venit in cadrul unei emisiuni alaturi de 2 fosti iubiti, Luis Lazarus a facut cateva declaratii despre vedeta, care au suparat-o pe Oana.

„Am fost siderat uitandu-ma la emisiune. In ce hal a putut sa ajunga Oana, sa se comporte asa ca o domnisoara centurista, sarutandu-se cu doi pusti pe care nu i-a vazut nimeni niciodata, unul dintre ei avand 21 de ani, ar fi putut sa ii fie copil. Cred ca a luat-o pe o panta lina pe care va cobori pana cand va ajunge la ultimele consecinte”, a declarat Luis Lazarus la WOWbiz.

„Sunt stupefiata. Ma deranjeaza persoanele care probabil avand o viata extrem de neinteresanta se trezesc sa mai ciuguleasca de pe spinarea celor care au o viata interesanta, ma refer la Luis Lazarus. Eu nu stiu care este ocupatia lui. El traieste mutandu-se de la o televiziune la alta. Vreau sa stiu si eu daca l-ati vazut pe Lazarus in alta situatie in afara de a-si da cu parerea. Ca si cum el detine adevarul suprem. Despre mine nu isi va da el cu parerea pentru ca a belit-o. Daca eu nu exist, Lazarus tu nu existi la televizor. 

E adevarat ca l-am invitat pe Lazarus la mine acasa. Am avut o discutie cu el, voia sa discutam despre o chestiune, nu sa am o relatie intima cu Lazarus.A mai fost tribunul din w.c. care m-a facut centurista. Radem, glumim, dar nu ma puneti in lumina proasta. Vrei sa ii pupi pe cei doi? De ce esti acolo? Ce cauti tu acolo? Tu nu crezi ca poate ai treaba si noi te retinem? Eu stau la tv pentru ca tu nu stai acasa. Cu mine nu tine Lazarus, cu mine ai belit-o. 

Lazarus sa se duca la biserica sa aprinda o lumanare ca a mai luat cateva sute de euro sa apara la tv. El sa nu imi zica mie ‘saracuta’. Vrei sa iti demonstrez ca tu ai luat bani ca sa apari in seara asta la tv?”, a tipat nervoasa Oana Zavoranu prin telefon la WOWbiz.