Vedete obsedate de operatiile estetice!

Operatiile estetice au aparut in urma cu cateva decenii, iar de atunci tot mai multe persoane apeleaza la acestea. Problema se pune atunci cand anumite persoane devin dependente de operatiile estetice, si nu se pot controla, ajungand sa isi distruga infatisarea din aceasta cauza. Sa vedem cateva vedete obsedate de operatiile estetice!

Alicia Douvall s-a supus la peste 350 de operatii de-a lungul vietii. Fostul model a cheltuit peste 1.5 milioane de lire sterline, insa rezultatul nu a fost cel asteptat. Alicia a apelat la estetician ori de cate ori a crezut ca este nevoie: pentru scurtarea degetelor de la picioare, implanturi in obraji, marirea buzelor, augmentarea sanilor si multe operatii la nivelul fetei.

„Obsesia mea mi-a ruinat viata. Am cheltuit fiecare ban pe care l-am castigat pe operatii estestice si nu mi-a mai ramas nimic din averea pe care o aveam. Nu am niciun iubit pentru ca nimeni nu vrea sa stea cu o persoana care isi face in fiecare saptamana cate o operatie estetica”, a declarat Alicia, potrivit rtv.net, care citeaza Daily Mail.

Donatella Versace este o celebra creatoare de moda, in varsta de 59 de ani. Aceasta a apelat de atat de multe ori la operatiile estetice, incat si-a deformat chipul.

Amanda Lepore este cel mai cunoscut transexual din lume. Obsedat de operatiile estetice si de visul de a deveni femeie, a apelat de mai multe ori la ajutorul esteticienilor, iar rezultatul nu a fost unul bun.

Sarah Burge a devenit cunoscuta datorita multiplelor operatii pe care le are. Aceasta a declarat in mai multe emisiuni televizate ca isi dorea sa arate ca o papusa Barbie, iar pentru acest lucru s-a supus la peste 100 de operatii. Sarah detine o clinica de infrumusetare si le-a facut cadou celor 3 fiice vouchere pentru operatii estetice. Cea mai mica dintre fete are 8 ani.

Tatiana Wiliams este atat de obsedata de silueta si de fundul ei, incat a cheltuit peste 100.000 de dolari pe operatii estetice. Transexualul si-a inceput transformarea cu 20 de ani in urma, iar in prezent are 3.5 kg de silicon in fiecare fesa.

Cindy Jackson a pornit in cutarea frumusetii vesnice atunci cand a inceput sa imbatraneasca. femeia are 55 de ani, insa arata ca la 30! A suferit peste 52 de interventii chirurgicale, operandu-si toate partile corpului.

Beshine este femeia cu cei mai mari sani din Europa. Poarta cupa Z la sutien in urma multiplelor operatii estetice, si declara ca nu sufera de dureri de spate.