Sacrificiile vedetelor pentru religie

Sunt foarte multe vedete care si-au schimbat religia, insa unele dintre ele au dus credinta la extrem si au fost de acord sa faca sacrificii pentru a putea fi considerate demne de face parte din “cultul” respectiv.

Drew Barrymore, fara tatuaje Pentru ca in iudaism tatuajele sunt interzise, ​​actrita Drew Barrymore a hotarat ca este de acord sa treaca printr-o interventie chirurgicala dureroasa pentru a-si inlatura desenele permanente de pe corp. Actrita este ferm convinsa ca doreste sa se converteasca la aceasta religie si este dispusa la orice sacrificiu pentru a trece la credinta sotului sau.

Din pacate pentru Drew, cunoscut in trecut pentru reputatia sa de “rebela”, numarul tatuajelor nu este foarte mic, astfel incat va fi nevoita sa treaca prin sase astfel de interventii.

Tot pentru religie, Drew si-a propus sa se cuminteasca si sa devina o mama exemplu pentru fiica sa, care va fi crescuta tot in credinta iudaica.

„Sa maturizat și acum a devenit conservatoare”, a declarat un apropiat la vedetei.

Madonna renunta la concerte Madonna, adepta Kabbalah, a renuntat, in urma cu cativa ani, sa mai sustine concerte in serile de vineri (vinerea este ziua de odihna in Kabbalah) si chiar sa certat cu o buna prietena de-a sa, Debi Mazar , din cauza ca aceasta nu-i impartasea ideile si nu dorea sa se converteasca la Kabbalah.

Cantareata a fost chiar de acord sa introduca unele simboluri ale acestei credinte in videoclipurile sale, cum ar fi filacterele (bucati de pergament cu versete din Biblie, purtate ca talisman de vechi evrei).

Tom Cruise si obsesia pentru scientologie Tom Cruise si-a sacrificat intreaga viata de familie, despre acesta existand informatii conform carora ar fi dus la extrem credinta sa in scientologie, iar regulile impuse de acest cult l-au impiedicat sa duca o viata normala.

Mai mult decat atat, se presupune chiar ca actorul nu si-ar fi ales partenera de viata dupa propriile gusturi, ci i-ar fi fost impusa, aceasta indeplinind toate regulile unei sotii perfecte. Problemele se pare ca au inceput sa apara cand actrita, conform informatiilor din presa internationala, a incetat sa mai asiste la “clasele” de stiinta timp de un an, inainte de divortul de Tom Cruise.

Intr-un interviu realizat in 2005, Katie se declara insa incantata de religia sotului sau, iar gurile rele sustin ca aceste afirmatii i-au fost impuse: “Este foarte interesant. Am inceput sa merg la niste cursuri [de scientologie] si chiar imi place. Cred ca ma ajuta foarte mult. Ceea ce imi place cel mai mult este ca nu trebuie sa-ti schimbi religia pentru a fi scientolog. Poti fi catolic scientolog sau evreu scientolog ”.

Lucrurile s-au schimbat insa foarte mult de atunci, iar apropiate cuplului au declarat ca ceea ce traia Katie era cu adevarat infricosator, din cauza obsesiei sotului sau pentru aceasta miscare religioasa si regulator zilnice ce trebuiau indeplinite cu strictete.

Ashton Kutcher si Demi Moore Despre Ashton Kutcher si Demi Moore se presupune ca plecau foarte des in calatorii spirituali si donau foarte multi bani catre Kabbalah Center din Los Angeles.

„Cred ca studiul iudaismului mistic este foarte interesant și invatamintele fac parte dintr-o alta lume despre care nici macar nu stiam ca exista. Intalnirile chiar iti dau o stare pozitivă tot restul saptamanii ”, a declarat Ashton.