Locatii Revelion

Un nou an se apropie de final si ca de fiecare data, toti ne gandim unde ne petrecem tultima seara din an. Revelionul este pentru toti un motiv de sarbatoare, fericire si un moment in care toti ne punem noi dorinte pentru anul urmator. De revelion, suntem alaturi de cei dragi, intr’un cadru festiv, plin de surprize si voie buna.

Pentru a va usura cautarile pentru petrecerea potrivita, am adunat iarasi ofertele din oras, pe care vi le expunem mai jos:

Revelion La Castel

In seara de 31 Decembrie, va asteptam sa sarbatorim impreuna un Revelion de vis intr-una din cele doua locatii pregatite special pentru o seara de neuitat:

Revelionul Aromelor ———-Locația: Castel Ballroom – Sala Regala

Revelionul Hot-Party ———-Locația: Terasa Turnurilor

De asemenea, prima seara a anului va așteapta cu o surpriza de poveste! Carnavalul de Poveste

Revelion la Restaurant Casablanca Iasi

In sfarsit dupa lungi tratate cu interpreti si instrumentisti, alegand ce este desavarsit pe piata muzicii, am pus la punct oferta noastra de Revelion . Va fi un Revelion altfel, cu si mai multa distractie, si mai multa voie buna, si mai multe bucate, si mai multa bautura. Servindu-se 5 preparate culinare, fata de patru preparate in anii precedenti, am ajustat ora inceperii petrecerii, si anume, ora 20.00. Happy New Year!

Revelion Hotel Unirea Iasi

Fie ca preferi o seara eleganta și plina de rafinament, o atmosfera incendiara cu DJ și lumini sau o petrecere autentic romaneasca, Unirea Hotel & SPA ți-a pregatit 3 petreceri de neuitat pentru noaptea magica dintre ani.

Restaurant Panoramic: VENETIAN NIGHTPentru cei care isi doresc eleganta si farmec venetian am pregatit o petrecere speciala, cu meniu format din 4 feluri de mancare, desert si asortiment bogat de bauturi, unde atmosfera magica va fi intretinuta de formatia Bardan Band.Pret: 350 lei/persoana

Restaurant Unirea: BABYLON PARTYPentru tinerii care isi doresc ritmuri electrizante din toate timpurile, am pregatit o petrecere incendiara, intretinuta de DJ Spark! Va puteti bucura intreaga seara de bufetul bogat in gustari reci, gustari calde, garnituri si deserturi si de open barul cu tarie, vin, suc si cafea.Pret: 220 lei/persoana

Sala Cuza: PETRECERE ROMANEASCAPentru cei care gusta folclorul, am pregatit o seara autentic romaneasca, un meniu format din 3 feluri si desert, open bar cu tarie la primire si vinuri alese din Podgoria Cotnari. Atmosfera plina de voie buna va fi intretinuta de DJ Marius Voicescu.Pret: 200 lei/persoana

Pentru toti clientii care ne calca pragul in seara dintre ani, am pregatit o serie de surprize:

Tombola Restaurant Panoramic: Weekend in doi la Venetia (in perioada 15 ianurie-30 iunie ): bilete de avion dus-intors, cazare 2 nopti cu mic dejun pentru doua persoane.

Tombola Restaurant Unirea: Weekend in doi la Unirea Hotel & Spa (in perioada 15 ianurie-28 februarie ): 3 zile de relaxare in care va veti bucura de piscina incalzita, sauna, salina, jacuzzi, hammam.

Tombola Sala Cuza: Weekend in doi la Unirea Hotel & Spa (in perioada 15 ianurie-28 februarie ): 3 zile de relaxare in care va veti bucura de piscina incalzita, sauna, salina, jacuzzi, hammam.

Rezervarea locurilor se face in baza unui avans, iar diferenta se poate achita pana la data de 24 decembrie.

RELATII SI REZERVARI:Mobil: +4 (0)723-18.71.75Mobil: +4 (0)733-58.01.54Mobil: +4 (0)733-58.01.55Telefon: +4 (0)232-20.52.78E-mail: [email protected]