Liceul – Cei mai frumosi ani!

Liceul este o perioada de care toți trebuie sa ne aducem aminte cu placere. Se spune ca in liceu sunt cei mai frumoși ani! Așa este! Odata cu inceperea liceului, incepe și adolescența. Cu siguranța iți aduci aminte de o profesoara pe care a-i simpatizat-o  sau de un profesor pe care l-ai urat. In liceu, se leaga și ele mai frumoase prietenii care dureaza foarte mulți ani.

Liceul este considerat și primul drum important in viața deoarece te formeaza pentru a intra la o facultate și de a-ți alege o cariera pe care o urmezi toata viața. Toți colegii tai se gandeau la o profesie inca din copilarie, dar anii de lieul le-au schimbat cu totul preferințele. Inainte toți copii aveau preferințe precum: doctor, inginer, balerina, dansatoare. Pentru toate acestea liceul vine in ajuntorul tau și te pregatește temeinic. Nimic nu se compara cu implinirea unui vis!

Peste tot impreuna!

Pentru ca va ințelegeți de minune ca și colegi, alegeți sa va petreceți timpul impreuna! Va place sa stați impreuna atat la liceu cat și dupa ore sau in weekend. Mergeți in parc, la suc, in tabere, la gratar, la munte, la mare și va organizați petreceri extraordinare de ziua de naștere. Chiar daca inevitabil mai apar și conflicte, prietenia ce va leaga va face sa treceți repede peste astfel de momente. Ințelegerea este esențiala pentru ca relația de prietenie sa nu aiba de suferit.

In liceu se leaga prietenii chiar și cu profesorii! Sigur va simpatizați diriginta sau profesoara de limba și literatura romana. De sarbatori le faceți o bucurie profesorilor preferați și ii colindați in numar mare. Acest mic gest inseammna foarte mult deoarece pentru ei voi sunteți toți copii lor. De asemenea, de ziua lor, le faceți o surpriza și in ziua respectiva daruiți un buchet cu flori din partea clasei. Aceste mici detalii sunt inestimabile!

Banchetul de final!

Ultima petrecere impreuna inainte de bacalaureat! Meriți sa te relaxezi puțin impreuna cu colegii tai de clasa inainte de hopul cel mare. Balul este un moment magic pentru fiecare! Ținuta este aleasa din timp și cu mare grija iar pentru fete este o adevarata bataie de cap. Ele au mai multe detații de pus la punct iar totul trebuie sa fie perfect. In seara balului toți trebuie sa straluceasca pentru ca iși vor aduce aminte unii de alții inainte de reuniunile de clasa, odata la 10 ani. La balul de final va simțiți bine, dansați impreuna, ciocniți un pahar de șampanie și zambiți pentru toate clipele frumoase pe care le-ați petrecut impreuna.

Bine-nțeles, la finalul balului apare și momentul trist al desparțirii ca și colegi dar totul continua ca și prieteni! Apar și primele lacrimi! Toți regretați ca totul a ajuns la final și va gandiți ca bancile facultații va vor purta in locuri total diferite. Va este frica și de necunoscut dar de acum inainte viitorul va arata diferit pentru fiecare. Pentru cei norocoși in seara balului se pot naște frumoase povești de dragoste!

Liceul are frumusețea lui, iar peste ani, iți vei amintii cu placere chiar și notele mici, temele lungi la matematica, profesoara ursuza de geografie sau colegul nesuferit de banca! Cu siguranța toți avem cel puțin o amintire din liceu precum chiulul in masa sau glumele facute pe seama colegilor mai mici. Un lucru este sigur. Este adevarat refrenul cantecului „SCUMPII ANI DE LICEU!”.