Cocosul in horoscopul chinezesc

Astazi continuam seria dedicata zodiilor dintr-un horoscop chinezesc si va prezentam semnul Cocos. Daca saptamana trecuta am prezentat pe larg trasaturile nativilor din semnul zodiacal Maimuta, astazi vom vorbi despre zodia Cocos in toate cele cinci reprezentari ale semnului – de Aer, de Foc, de Pamant, de Metal si de Apa.

Cocosul este plin de sine, inteligent, ii place sa fie admirat si apreciat, iubit, sa se afle in centrul atentiei si sa dea bine.

Daca stiti deja ca sunteti nascuti in zodia Cocos, dar nu stiti elementul guvernator, puteti apela la tabelul de mai jos pentru a afla distributia celor cinci elemente, apa, pamant, foc, metal si lemn.

Cocosul de Metal: 8.02.1921 – 6.02.1922 ; 4.02.1981 – 25.01.1982 ; 2041

Cocosul de Pamant: 22.01.1909 – 9.02.1910 ; 17.02.1969 – 5.02.1970 ; 2029

Cocosul de Apa: 26.01.1933 – 13.02.1934 ; 23.01.1993 – 9.02.1994 ; 2053

Cocosul de Lemn: 13.02.1945 – 1.02.1946 ; 2005 ; 2065

Cocosul de Foc: 31.01.1957 – 18.02.1958 ; 2017 ; 2077

Potrivit AstroCafe.ro, Cocosul stie sa poarte o conversatie, iar cu el discutia nu se termina niciodata. Nu-i place sa-si arate slabiciunile si simte o teama constanta de a esua. Pe langa acestea, Cocosul ar trebui sa invete sa aiba mai multa incredere in el.

Este totusi o fire sincera, ii place sa fie cinstit si doreste ca ceilalti sa se comporte la fel cu el. Cocosul poate fi, de asemenea, critic si direct. Este o fire altruista, ii place sa ajute, sa organizeze sau sa administreze. Este un bun autodidact, inteligent si invata repede.

Este destul de centrat pe imagine, de aceea este posibil ca uneori sa fie cam superficial, avand tendinta sa trateze oamenii in functie de aspectul fizic; pentru el prima impresie chiar conteaza.

Cocosul de Metal

Din punct de vedere social, Cocosul de Metal este un individ pe cat de placut celor din jur, pe atat de controversat. Are darul oratoriei si gaseste drumul cel mai bun spre inima prietenilor. Pe plan profesional, deoarece este un individ inclinat spre analiza, Cocosul de Metal este usor de manipulat, indiferent de eforturile sale.

Pe plan financiar, Cocosul de Metal este practic, exact, intreprinzator, cu mult fler in a gasi tintele si resursele necesare realizarii planurilor sale. In ceea ce priveste familia, puterea sa de seductie actioneaza benefic la nivelul membrilor familiei.

Cocosul de Apa

Pe plan social, nativul Cocosul de Apa va simti nevoia sa fie inconjurat de cat mai multi prieteni cu putinta, pe care sa se sprijine cu toata increderea si puterea in realizarea obiectivelor proprii. Pe plan profesional, Cocosul de Apa are inclinatii puternic stiintifice, este un expert al cuvantului scris si are inclinatii spre activitati culturale.

In privinta finantelor, Cocosul de Apa stie ca dorintele si felul sau de a fi necesita sustinere materiala intensiva. Din acest motiv, Cocosul de Apa va fi mereu indreptat spre noi directii de investitie, spre noi castiguri. In privinta familiei, Cocosul de Apa este un sprijin de nadejde si are o inclinatie spre comuniune, spre intelegerea de grup.

Cocosul de Lemn

Pe plan social, Cocosul de Lemn este deosebit de prietenos si sociabil, comunicativ si plin de umor. Cocosul de Lemn tinde sa fie altruist in special pentru imbunatatirea conditiilor existentei sociale proprii. Pe plan profesional, Cocosul de Lemn este un bun profesionist indiferent de domeniul in care acesta va lucra voluntar sau nu.

In privinta finantelor, Cocosul de Lemn s-ar putea sa nu gaseasca energia necesara pentru a infrange si inlatura entuziasmul sau operational. In planul familiei, Cocosul de Lemn este unul dintre cei mai inclinati nativi spre a percepe si exploata viziunea larga asupra vietii, puterea de intelegere si estimare a fenomenelor legate de ceea ce este viu.

Cocosul de Foc

Din punct de vedere social, Cocosul de Foc are o accentuare care il face sa fie cel care traieste totul la maxim de parca totul ar fi ultima clipa. Pe plan profesional, Cocosul de Foc are principii puternice si este orientat in urmarirea succesului. El va fi capabil sa lucreze independent si cu mare precizie si acuratete.

Pe plan financiar, Cocosul de Foc este gata de a obtine si investi toate resursele sale cu maxim de eficienta, bun gust si inventivitate. In plan familial, Cocosul de Foc este cel mai instabil dintre nativii Cocos in ceea ce priveste familia. El se ghideaza mai mult de pe urma a ceea ce ii spune inima decat mintea.

Cocosul de Pamant

Pe plan social, Cocosul de Pamant are un comportament dominant echilibrat. El devine unul dintre cei mai agreabili interlocutori, mai ales ca ii place sa aiba relatii bune cu oricine. Pe plan profesional, Cocosul de Pamant este metodic, eficient si atent in atributiile sale.

In ceea ce priveste finantele, Cocosul de Pamant nu lasa nimic la voia intamplarii. El va face plasamentele cele mai bune ca oportunitate a momentului, in incercarea de a avea cat mai multe resurse care pot fi utilizate rapid si eficient. Familia este paradisul Cocosului de Pamant. El este cald si protector fata de cei pe care ii iubeste si face tot ceea ce este posibil sa ridice standardele de viata ale familiei.