Greseli pe care le fac barbatii casatoriti!

De cele mai multe ori, barbatii sunt firi directe si nu foarte sensibile atunci cand vine vorba de satisfacerea dorintelor sotiei. De aceea, in orice relatie de cuplu, pot aparea anumite probleme, care ar trebui rezovate. In special in cazul casniciilor, atunci cand partenerii nu isi mai dau interesul in satisfacerea placerilor partenerului. Sa vedem ce greseli fac barbatii casatoriti!

Barbatii par sa nu simta empatie

Conform specialistilor, empatia este un sentiment foarte important in orice relatie. Reprezinta capacitatea de a recunoaste si impartasi sentimentele partenerului. De obicei, femeile sunt cele care empatizeaza mai mult, insa nici barbatilor nu le-ar strica acest lucru. Poate in acest fel vor fi mai atenti la sentimentele partenerei.

Barbatii sunt egoisti din punct de vedere sexual

Foarte multi barbati nu isi dau seama ca partenerele au nevoie de mai mult decat o simpla excitare in timpul sexului. Mangaierile tandre, cuvintele frumoase si privirile reciproce sunt lucruri cate excita o femeie si o ajuta sa ajunga pe culmile placerii. Nu te concentra numai pe placerile tale si fa-o si pe ea fericita!

Barbatii au tendinta de a-si ascunde sentimentele

Majoritatea barbatilor evita sa vorbeasca despre sentimente si mai ales despre ce simt ei in relatie. Foarte multi dintre acestia considera aceste discutii mai prejos de nivelul lor si nu accepta nici in ruptul capului sa recunoasca ceva. Neimpartasirea emotiilor poate duce la o ruptura in cuplu, deoarece orice femeie pune mare accent pe sentimente si pe intelegerea acestora.

Barbatii cheltuie mult

Atat barbatii cat si femeile au anumite pasiuni pentru care ar cheltui o avere. Daca pentru majoritatea femeilor, vorbim despre o pasiune pentru pantofi, genti sau alte articole vestimentare, in cazul barbatilor putem vorbi despre masini, gadget-uri scumpe sau sporturi extreme. Si o masina costa mult mai mult decat o pereche de pantofi la promotie!

Barbatii nu sunt atenti la problemele din cuplu

Foarte multe femei spun ca barbatii nu sesizeaza problemele aparute in cuplu decat in momentul in care vorbesc despre acestea. Nu este indeajuns sa dai din cap ca ai inteles, trebuie chiar sa analizezi discutia si sa o rezolvati impreuna. Un barbat care nu isi asuma anumite decizii intr-o relatie este slab, iar partenera va trebui sa se descurce si fara el.