Cele mai bune sfaturi de intalniri online din 2020

Intr-o lume in care intalnirile online devin cel mai popular mod de a intalni oameni, este esential ca persoanele singure sa invete cel mai bun mod de a se prezenta online. Spre deosebire de zilele bune, prima interactiune va avea loc chiar pe telefonul mobil si nu la barul sau la restaurantul local. Aplicarea sfaturilor privilegiate pentru intalniri online va poate ajuta sa faceti o prima impresie excelenta. 

Atentie ca unele site-uri de intalniri online sunt confundate cu site-uri de dame de companie, asa cum este https://www.fb69.net/. De aceea trebuie sa va documentati inainte de a alege platforma preferata de intalniri online Iata cateva sfaturi pentru a crea o impresie draguta in 2020.

Este posibil sa fi avut o o multime de intalniri timp de mai multe luni si sa aveti un nivel scazut de incredere. In fiecare an, intalnirile si cerintele se schimba. Totusi, urmatoarele sfaturi se adapteaza perfect acestei perioade. 

Cititi profilul corect

Nu te uita doar la fotografiile de pe site-urile de intalniri online. Uneori, oamenii devin si mai atractivi dupa ce ai vazut cum s-au prezentat in cuvinte. Alteori, pot fi mentionate anumite aspecte care va deranjeaza si astfel va economisiti timpul. Daca veti investi timp si bani intr-o alta persoana, merita sa acordati atentie la tot ceea ce spun online.

Nu te implica emotional prea repede

Unele persoane tind sa faca aceleasi greseli la nesfarsit, iar printre acestea se numara si implicarea emotinala inca de la primele conversatii. Trebuie sa acceptati posibilitatea ca o intalnire se poate sa nu mearga conform planurilor, iar daca va implicati emotional prea repede, acest lucru va fi un mare dezavantaj.

Nu toate intalnirile vor decurge conform planului, deci daca va inchipuiti ca veti gasi pe cineva potrivit de la prima intalnire, exista sansa sa ramaneti dezamagiti si acest lucru va va influenta atitudinea fata de viitoare intalniri sau va puteti opri din cautat pe motivul lipsei increderii in propriile calitati.

Creati un profil onest

Uneori, am putea fi tentati sa distorsionam putin adevarul in profilurile noastre. Este pentru ca vrem sa aratam mai atragatori sau mai inteligenti. Dar, de asemenea, exista aceasta frica interioara de a fi judecat pentru defecte. In aceasta etapa, atat barbatii, cat si femeile ar trebui sa stie ca persoana perfecta nu exista. E in regula sa ai cateva hobby-uri ciudate sau sa nu arati ca vedetele din reviste. 

Acestea sunt calitatile si experientele care ne fac unici. Dar, daca sustineti ca nu sunteti fumator, dar mai tarziu dezvaluiti ca fumati in fiecare zi, nu este tocmai cinstit. Nu este o portretizare exacta a cine sunteti si s-ar putea ca acest lucru sa va strice reputatia. Vrei sa intalnesti pe cineva care este atras de adevaratul tu, asa ca nu-ti fie frica sa scrii asta acolo.  

Cum te simti?

Cand vine vorba de cineva care are potential, evitati sa cereti prea mult parerea prietenilor si a familiei. Lasa instinctul sa vorbeasca pentru tine. Este posibil ca prietenii si familia sa te influenteze negativ si asa poti rata ocazia de a fi impreuna cu cineva de care chiar iti place.

Gandeste-te la emisiunile de a alege rochiile de mireasa. Cand o mireasa isi aduce cei trei prieteni apropiati, toti au opinii, dar isi cunosc locul cand vine vorba de evaluarea rochiei. Cu toate acestea, atunci cand o mireasa aduna 15 persoane, dintr-o data opiniile tuturor celorlalti ii influenteaza deciziile. In mod similar, in cazul intalnirilor, este posibil sa primiti prea multe informatii de la prieteni despre o posibila persoana de care va place si astfel sa fiti influentati. Prezentati-le acea persoana doar cand descoperiti ca va simtiti confortabil langa noua cucerire.