10 genti la care viseaza orice femeie

Gentile au fost dintoteauna ridicate la rang de simbol al identitatii personale. Mai mult de atat, ele reprezinta si in ziua de azi un indicator al bunului gust. In ultimii ani, moda gentilor a luat amploare, astfel ca avem de-a face cu modele pentru care femeile ar face orice ca sa le aiba. Va prezentam astazi zece dintre ele.

10. Givenchy Nightingale

O forma clasica de geanta. Nightingale este combinatie perfecta intre textura de piele luxoasa, estetica si utilitatea baretei de umar care se poate prinde si desprinde cand vrei. Forma si marimea sa fac din acest model Givenchy, geanta perfecta pentru fiecare zi.

9. Hermes Kelly

Modelul Kelly a fost creat la inceputul anilor ’30, dar abia in 1956 a devenit un adevarat icon datorita simbolului feminitatii, Grace Kelly, care a purtat-o pentru a- si acoperi burtica de gravida de fotografii curiosi. Datorita influentei acestei personalitati, designerii au decis ca modelul de geanta sa poarte numele printesei.

8. Chloe Padington

 Anul 2005 a fost un an de succes pentru acest brand, dar si pentru acest model de geanta. Atunci cand a fost lansata pentru prima data, magazinul online Net-A-Porter a vandut 376  de exemplare in doar 36 de ore, avand pe lista de asteptare inca  700 de cereri in doar o singura saptamana.

7. YSL Muse

Aceasta geanta cu bareta scurta tip toarta este una dintre cele mai cunoscute dintre cele care apar in colectiile lui Yves Saint Laurent. Inchizatoarea, liniile simple si forma de Y de pe exterior au transformat acest model intr-unul ravnit de iubitoarele de moda, de calitate si de eleganta.

6. Louis Vuitton Speedy

Dupa spusele casei de moda care o produce este o geanta care nu se demodeaza niciodata. Astfel, geanta a fost reinventata cu succes intr-o forma noua. Cand Marc Jacob a preluat fraiele, el a decis sa lucreze cu numerosi artisti precum Sofia Coppola, Kanye West sau Takashi Murakami care sa creeze o imagine fresh, pop-culture si ceva mai tanara brandului.

5. Marc Jacobs Stam

Acest model a fost denumit dupa supermodelul canadian Jessica Stam. Intial, a fost lansata in 2005, dar a abia mai tarziu a castigat popularitate. A devenit una dintre gentile pentru care orice pustoaica ar fi economisit ca sa si-o poata cumpara.

4.Balenciaga City Motorcycle

Balenciaga City Motorcycle nu este unica neaparat datorita numeroaselor sale buzunare sau accesoriilor, ci datorita materialul din piele speciala. Vine in numeroase marimi si intr-o varietate infinita de culori pentru a satisface dorinta oricarei femei. Si-a mentinut popularitatea de-a lungul anilor.

3. Chanel 2.55

Cine nu-si doreste o astfel de geanta? Chanel a revolutionat lumea gentilor lansand modelul 2.55 in februarie 1955 pentru ca se saturase sa isi tot piarda gentile de mana pe la diferite evenimente care aveau loc in Paris. Astfel, a fost creata geanta cu bretele lungi care poate fi purtata pe o parte.

2. Fendy Spy

Poate una dintre cele mai purtate “It bags”, geanta Fendy Spy a trecut de la favorita vedetelor la una dintre cele mai vandute in doar cateva luni. Designul sau unic si varietatea de culori in care este disponibila o fac perfecta pentru orice doamna sau domnisoara si pentru orice tip de personalitate.

1. Hermes Birkin

Geanta dupa care tanjesc toate admiratoarele bunului gust. Am facut cunostinta cu ea in filmul Sex and the City, unde personajul Samantha se chinuia sa achizitioneze un astfel de model. Orice femeie viseaza in tacere la un Hermes Birkin. Atat designul, cat si pretul astronomic transforma aceasta geanta intr-una unica in istorie.