Dj Wanda are un nou iubit!

Dj Wanda marturiseste ca are un nou iubit, insa relatia dintre acestia este de abia la inceput. Ambii parteneri calatoresc foarte mult , iubitul acesteia fiind artist de tatuaje.

„Cred că m-a lovit şi pe mine Cupidon. E o relaţie foarte frumoasă, nu mi-am programat nimic. Eu nu am sărit în declaraţii că am o relaţie, se discuta că îmi plac mai mult fetele decât bărbaţii.

Si mama mă întreba. Eu am avut mereu pe cineva. Când simţi că iubeşti, atunci cred că trebuie să declari.  E o relaţie la distanţă, o numesc sex-turism. Multe lucruri mă fac să îl iubesc, e creativ, e un tip foarte sensibil, am găsit o compatibilitate sexuală foartă bună. Cred că e foarte important să fie un liant, trebuie să te stimuleze din multe puncte de vedere, nu doar sexual, asta cu sexul se cam duce.

Suntem de o lună jumate. Eu plec mult din ţară, el călătoreşte mult. Este chemat 3-4 zile într-o ţară ca să tatueze. Cam o lună jumate ne-am văzut efectiv. Este un tip extremist, ca mine, e nebun gagiu, de asta suntem împreună. Eu nu am fost niciodată o tipă geloasă„, a declarat Wanda, în cadrul emisiunii Click!