De ce le plac femeilor barbatii mai in varsta?

Exista femei singure care se gandesc din ce in ce mai serios la ideea de a-si alege un partener mai invarsta, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea de ce femeile prefera barbatii mai invarsta decat ele.

Fireste, atunci cand vedem pe strada un cuplu in care ea sa zicem are 20 de ani iar el are 30 de ani, nu ni se pare ca ar arata ciudat, sau ca ea ar fi interesata doar de banii lui.

In schimb, atunci cand vedem pe strada un cuplu iar ea are 20-30 de ani, iar el are 60 sau chiar mai multi ani, atunci in mod evident primul gand care ne vine in minte este acela ca ea a ales sa fie intr-o relatie cu el doar pentru ca acesta are o situatie financiara foarte buna, iar ea isi doreste sa profite de banii lui, isi doreste vacante exotice plus foarte multe alte lucruri scumpe.

Aceasta nu este doar parerea mea, sau doar parerea ta, sau doar parerea unei cunostinte comune. De cele mai multe ori, cu totii ne gandim la acest lucru atunci cand vedem un astfel de cuplu pe strada.

Cu siguranta insa, exista si cupluri in care el nu are o situatie financiara de invidiat, iar ea totusi alege sa formeze un cuplu alaturi de el. Chiar daca pentru unii pare greu de crezut, exista si femei singure bucuresti si din toata tara care aleg sa isi indrepte atentia spre barbati mai in varsta decat ele, din diferite alte motive, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

1. Stabilitate.

Femeile cauta stabilitate in fiecare relatie pe care o incep. Barbatii tineri de cele mai multe ori nu sunt stabili, mai ales daca discutam despre cei care inca nu au ajuns in pragul varstei de 30 de ani.

In schimb, atunci cand discutam despre barbatii mai in varsta, mai ales despre cei care se apropie de 50-60 de ani, cei mai multi dintre acestia sunt mult mai echilibrati decat barbatii tineri, si le pot oferi stabilitate femeilor agitate. Pentru foarte multe femei, acesta este un motiv intemeiat pentru a incepe o relatie cu un barbat mai in varsta decat ele.

2. Rasfat.

Barbatii tineri de multe ori isi neglijeaza partenerele si prefera sa iasa cu prietenii in club, sau sa desfasoare diferite alte activitati. Ei bine, atunci cand discutam despre barbatii maturi, precizam faptul ca majoritatea dintre acestia isi rasfata partenerele cu mai multa atentie si grija, iar in acest fel le impresioneaza pe femei, iar acestea nu vor mai dori sa aiba un partener tanar.

3. Inteligenta.

Barbatii mai in varsta in mod evident sunt mai maturi si mai inteligenti decat barbatii tineri, iar din acest motiv in cele mai multe cazuri acestia se potrivesc cu intelectul femeilor. Asadar, acesta este un alt motiv pentru care se poate spune ca femeile singure prefera un barbat mult mai invarsta decat ele, decat sa piarda timpul cu un barbat tanar.

4. Incredere.

Femeile sunt de parere ca barbatii tineri nu sunt capabili sa fie fideli (nu toti, dar o mare parte dintre acestia ar calca stramb la prima ocazie).Aceste femei nu isi doresc alaturi barbati care sa treaca si prin asternuturile altor femei, ci isi doresc barbati care candva au fost in diferite locuri, au facut diferite lucruri, dar care acum se simt acum confortabil in pielea lor si care sunt de incredere. Un asemenea barbat mai mult ca sigur este de incredere si nu isi va insela partenera, iar o femeie cu siguranta doreste un asemenea barbat.

5. Comunicare.

Femeile iubesc sa vorbeasca si sa fie ascultate si atunci cand au probleme, dar si in viata de zi cu zi. Barbatii mai in varsta sunt comunicatori mai buni decat barbatii mai tineri si au mai multa experienta si cunostinte decat cei tineri. Cu siguranta nu poate exista o comunicare mai buna decat intre o femeie tanara si partenerul ei de viata care este mai in varsta.

6. Siguranta.

Cu cat mun barbat este mai invarsta, cu atat se spune ca ar fi mai sigur este pe el. Aceasta siguranta vine in primul rand din siguranta profesionala, insa si siguranta financiara este foarte importanta.

7. Intelegere.

Din moment ce barbatii maturi au trecut prin relatii odata cu trecerea timpului, este evident ca acestia au mai multa intelegere fata de nevoile partenerei, iar femeile sunt constiente si tin cont de acest lucru.

8. Intimitate sexuala.

Barbatii mai in varsta de cele mai multe ori sunt mai sensibili la nevoile sexuale ale partenerei, iar datorita acestui fapt, de obicei femeile sunt atrase sexual de barbatii mai in varsta.