Compara mașini: Noul GLC vs. Mercedes-EQC – Top dotări de confort

  Confortul este deseori detaliul care ne determină în final să alegem o anumită mașină. Cei care iubesc brandul Mercedes, pot acum alege pe auto-schunn.ro diferite modele de autoturisme, cu un grad înalt de confort.

  Dealerul auto Auto Schunn România  are o ofertă bogată de autovehicule, inclusiv mașini de teren de tip SUV sau electrice, create de Mercedes pentru a oferi o experiență excelentă de siguranță și confort în interior.

  Modelul Mercedes EQCoferit de Auto Schunn Romania este o revelație pentru mulți conducători auto.

  Noul EQC este diferit și transformă percepția noastră despre confort oferind o liniște aparte în interiorul vehiculului, pentru ca șofatul să redevină o relaxare. programele inteligente dotările opționale de confort contribuie la această stare de bine, alături de sistemul de sonorizare și realitate augmentată MBUX care optimizează sistemul de navigație.

  Pachetul Energizing Plus oferă cel mai înalt grad de confort, care îți răsfață simțurile. Inovațiile în materie de confort de la bordul EQC sunt menite să te revitalizeze, să te reconforteze în perioadele de călătorii lungi, cu multe ore petrecute la volan.

  Scaunele multicontur se adaptează formei celui de la volan, ajustându-se perfect cu ajutorul suporturilor laterale cu aer. Susținerea bună a coloanei vertebrale preia și elimină starea de oboseală la volan.

  Chiar și în cazul unor manevre dificile, scaunul oferă confort. efectul de masaj din zona lombară contribuie la relaxare și este foarte apreciat de mulți conducători auto

  Un alt pachet interesant este cel de filtrare a aerului Air Balance, care oferă nu doar un aer proaspăt ci și parfumat în ton cu preferințele personale și cu starea de spirit. o atmosferă ionizată și purificată prin filtrare contribuie la confortul din interiorul noului EQC

  Un alt autovehicul prezent în oferta Auto Schunn, dealer Mercedes cu reprezentanta in Arad, Deva, Sibiu si Timișoara, este SUV-ul GLC.

  Modelul Mercedes SUV GLC se caracterizează printr-o linie dinamică, suplă, tipică unui autovehicul de teren. Dotările pentru confort sunt evident adaptate cerințelor celor care își doresc un vehicul puternic și rapid.

  Volanul sport multifuncțional îmbrăcat în piele Nappa este special construit pentru a încuraja condusul sportiv.

  Pielea moale este deosebit de confortabilă la atingere și este o garanție a calității. Operarea tactică a comenzilor amplasate pe volan este mai plăcută ca niciodată.

  Pachetul opțional Energizing Plus aduce mai multe echipări premium, pentru un răsfăț complet. Inovațiile tehnologice ale modelului GLC contribuie și ele la ridicarea nivelului de confort. Timpul petrecut la volan este mult mai agreabil datorită celor șapte programe diferite pentru confort. Scaunele special proiectate ergonomic multicontur ajută la obținerea unei poziții corecte și comode la volan.

  Sistemul multimedia MBUX amplasat central este operabil tactil, fiind o interfață digitală modernă care te ajută să controlezi mult mai eficient funcțiile vehiculului.

  Confortul deplin din interior este completat de instalația de sonorizare sistem opțional de sunet Surround Burmester.

  Rafinamentul și calitatea difuzoarelor vor crea o atmosferă unică pentru șofer și pasageri.

  Starea de bine la bordul noului GLC demonstrează că un vehicul puternic și dinamic poate fi de asemenea și foarte confortabil în ce privește interiorul.