Sfaturi pentru gasirea unui partener

Internetul este o revolutie sociala atunci cand vine vorba de punerea in contact a doua persoane care au aceleasi afinitati, complementaritati, gusturi, compatibilitati etc. Dar nu trebuie sa te limitezi doar la internet, in ziua de astazi, pot aparea multe posibilitati de a-ti gasi jumatatea cand te astepti mai putin.

In vremurile in care traim si cu timpul petrecut in fata computerului, nu este neobisnuit ca dragostea sa apara prin Internet, de multe ori se intampla in mod spontan, dar daca avem nevoie de ajutor suplimentar pentru ca Cupidon sa-ti gaseasca sufletul pereche, unde sa mergem? Care sunt cele mai bune pagini in care putem gasi un partener? Trebuie sa tinem cont de mai multi factori, varsta noastra si tipul de relatie pe care il cautam sunt importante, deoarece varietatea este foarte larga si trebuie sa stii clar ceea ce cauti.

Intrebarile la care trebuie sa raspundeti daca sunteti in cautarea unui partener sunt cand, cum si unde. Aceste sfaturi sunt esentiale atunci cand va ganditi sa gasiti un partener.

1. Cand sa gasesti un partener

Cand este momentul potrivit pentru a cauta un partener? Nu toate momentele sunt potrivite pentru a cauta un partener, este important sa fii pregatit. Sfatul nostru este ca atunci cand faci pasul, sa fii pregatit. Nu inainte. Nu transferati probleme, frustrari si sentimente din relatiile anterioare care impiedica o mare parte din posibilitatile dvs. Inainte sa va aruncati cu capul inainte pe un site de anunturi matrimoniale Cluj pentru a intalni barbati si femei disponibile, asigurati-va ca ati scapat de fantomele trecutului. Remediati mai repede problemele mostenite din relatiile dvs. anterioare.

2. Invata sa fii fericit

Uita-ti problemele si invata sa fii fericit. Simte-te bine cu tine, nu apela la altcineva pentru a-ti descarca nefericirea … Fa un prim pas: incearca sa fii pozitiv.

3. Atitudinea este importanta

Adoptati atitudinea corecta. Desi intr-un cuplu e nevoie de doi, va functiona mai bine daca din partea dvs. veti putea adopta o atitudine generoasa, toleranta si de intelegere. Cu aceasta atitudine, veti fi in masura sa largiti gama de persoane interesante, chiar si dincolo de cele indicate ca „compatibile”.

4. Sinceritate

Daca ceea ce vrei este sa gasesti un partener si nu relatii sporadice si efemere, construieste o baza solida pentru noua ta relatie: fii sincer atunci cand vine vorba de a intreba cine esti, cum esti si ce tip de relatie vrei sa ai.

5. Indragosteste-te

Nu fi multumi cu putin. Incercati sa gasiti un partener care este capabil sa va faca sa va simtiti, sa va iluzioneze, sa va indragostiti … Chiar daca va inselati, daca exista dragoste implicata, este posibil sa aveti asigurare pentru potentiale probleme, dezacorduri etc. Dragostea si cuplul ar trebui sa fie sinonime, nu?

7. Nu te grabi

Nu fortati ritmul, nu va grabiti. Daca ai urmat pasii anteriori (uitand relatiile din trecut, fiind pozitiv, generos …), partenerul tau ideal va aparea si poate la momentul si prin mijloacele la care te astepti mai putin. Acest lucru sa intamplat de multe ori si nu exista niciun motiv sa presupunem ca nu ruleaza de milioane de ori mai mult.

8. Vorbeste, comunica, incearca sa ii cunosti sincer pe ceilalti

Aceasta este baza succesului atunci cand vine vorba de gasirea unui partener. Asa ca treci la treaba.

9. Imbunatateste-te ca persoana

Cu totii ne putem imbunatati. Daca iti place o persoana care crezi ca este mai buna decat tine, provoaca-te: imbunatateste-te. Citeste, studiaza, invata, mergi la sala, slabesti, imbunatateste-ti aspectul, formeaza-te …

10. Asuma-ti riscuri 

Poti pierde, dar ce poti castiga? Daca credeti ca merita, riscati. Viata se traieste o singura data si la final s-ar putea sa regreti ca nu ai trait …

Sfatul nostru este sa fii tu insuti si sa te fii spontan.