Ce este o intalnire casual si cand devine serioasa

Lumea intalnirilor este complexa si, daca o persoana este noua in scena dating-ului, poate intalni termeni diferiti despre care nu au nicio idee. Doi termeni pe care scena de intalniri ii foloseste foarte mult sunt intalniri casual si serioase. Care sunt diferentele dintre cele doua tipuri de dating? Care vi se potriveste? Exista mai multe optiuni? Sa aflam!

Intalniri casual

Aceasta este o forma mai relaxata de intalnire. Este atunci cand vorbesti cu o persoana, te intalnesti cu ea sau faci un sex ocazional , dar nu esti serios si nu exista niciun angajament. Cineva care se intalneste casual cu cineva poate vedea si alte persoane.

De asemenea, regulile sunt destul de relaxate. Datarii ocazionali se pot vedea lunar si nu sunt atat de suparati daca trebuie sa astepte mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca intalnirile casual nu au prea multe sentimente grele atasate de ea. Astazi, pe internet exista o multitudine de site-uri de femei sex Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Cluj folosite pentru a gasi un partener pentru intalniri casual.

In cazul intalnirilor casual, este important ca ambele persoane sa fie pe aceeasi pagina. Daca va doriti p relatie casual, dar cealalta persoana crede ca sunteti serios, acest lucru poate duce la unele probleme. Este important sa te intalnesti cu alte persoane care cauta distractie casual sau sa-ti faci cunoscute intentiile din timp. In profilul dvs. de intalniri, spuneti ca doriti intalniri casual. Multi oameni din aplicatiile sau site-urile de intalniri, cauta o relatie serioasa si nu doriti sa sustineti sperantele altcuiva daca asta nu este intentia voastra.

Devine o forma de intalnire mai populara datorita presiunii mai mici pentru a se stabili imediat. In timp ce exista inca oameni disponibili pentru o relatie serioasa, intalnirile casual pot fi o modalitate pentru un tanar de a experimenta sau de a afla ce tip de persoana ii place.

Intalniri serioase

Intalnirile serioase sunt atunci cand esti angajat fata de o persoana. Ai sentimente pentru ea, iar ea are sentimente pentru dvs.. Din aceasta cauza, nu mai vedeti pe nimeni altcineva si sperati sa duceti intr-o zi relatia la nivelul urmator.

Aceasta este pentru persoanele care cauta dragoste sau siguranta. Spre deosebire de  intalnirile casual, care pot fi pentru distractie, doriti sa incepeti o viata cu persoana cu care va intalniti. Nu exista nicio graba de a prinde si de a avea copii, dar angajamentul serios este acolo.

Intalnirile serioase sunt de obicei considerate a fi monogame. Cu toate acestea, poliamorul creste si in popularitate. Acesta este momentul in care vedeti si o alta persoana si este, de asemenea, un angajament serios.

Pot evolua?

Intalnirile casual pot duce la intalniri serioase. Multi oameni intra intr-o relatie cu intentii casual, dar dupa cateva intalniri, sentimentele se dezvolta unul pentru celalalt. Atata timp cat ambele parti sunt pe aceeasi pagina, o relatie casual care evolueaza spre ceva serios, poate fi un lucru bun.

Se poate intampla si opusul. Este posibil sa fiti intr-o relatie serioasa si voi doi sa va razganditi, totusi, voi doi inca mai doriti sa va vedeti. Relatiile sunt imprevizibile.

Care ar trebui sa alegeti?

Totul depinde de cine sunteti. Daca sunteti cineva care nu cauta nimic serios in acest moment, atunci mergeti cu relatiile casual. Cu toate acestea, daca doriti un angajament, alegeti ceva serios. Daca sunteti cineva caruia nu ii pasa, mergeti la intalnire si lasati lucrurile sa evolueze organic. De obicei, asta se intampla, oricum. Cand ne intalnim cu cineva, nu stim cum va merge.

Atat intalnirile casual, cat si cele serioase isi au locul in lumea intalnirilor. Intalnirile sunt ceva care nu au un mod gresit de a face lucrurile. Daca sunteti serios in legatura cu intalnirile, continuati. Daca vreti o relatie casual, deocamdata, fiti liber. Atata timp cat ambele parti se distreaza, nu este nimic de rusinat.