Semnificatii carti tarot online – Descopera ce secrete ascunde tarotul

Cardurile de tarot au fost folosite pentru a consulta energiile subconstiente si universale care influenteaza viata oamenilor timp de secole. Au inceput ca un joc frivol, potrivind semnele si simbolurile horoscopului cartilor cu trasaturile oamenilor, dar puterea divinatiei a devenit foarte rapida. In aceste zile, cartile de tarot sunt folosite pe tot Globul pentru a ajuta oamenii sa se alinieze influentelor subtile si ascunse din interiorul lor si din jurul lor.

Este demn de mentionat faptul ca aceste carti tarot sunt ca o fereastra pentru energiile ascunse ale vietii fiecarei persoane. In tarot edestin.ro, cartile de tarot nu iti vor spune viitorul si uneori nu iti vor placea relatarile. Dar, din perspectiva pozitiva, interpretarea lor nu este statica, iar daca le urmati sfaturile, rezultatul poate fi mereu schimbat.

Carti tarot online – Dezbaterea verticala si inversa

In timp ce unii oameni sau pe unele site-uri de tarot online cititorii prefera sa foloseasca doar carti verticale in lecturile lor, este indicat sa incerci sa fii atent si la carti inversate. Acest lucru deschide un al doilea strat de interpretare si, in timp ce se orienteaza, de regula, spre o latura negativa, va ofera, de asemenea, o perspectiva mai buna asupra aspectelor la care sa fii atent. Viata nu este doar pozitiva si a sti ce trebuie evitat este, de asemenea, un bun mod de a trece peste probleme.

Un bun cititor de carti de tarot online stie ca o carte de tarot este corecta, dar nu intotdeauna ca va prezice viitorul. Ei prezic rezultatul cel mai probabil pentru acel moment, care depinde in mare masura de energiile care inconjoara subiectul pe care il consulta, conform semnificatii tarot edestin.ro. Deci, chiar si o mica schimbare a uneia dintre energii poate duce la schimbarea completa a rezultatului. De aceea este atat de important sa percepi ceea ce iti spun semnificatiile cartii, dar sa nu lasi o previziune negativa sa te invinga. In final, cartile de tarot edestin.ro sunt doar un instrument si adevarata putere se afla in interiorul tau pentru a-ti face viitorul asa cum vrei. 

Semnificatii carti tarot online – Arcana Majora

Fiecare pachet traditional de tarot este impartit in carti din Arcana Majora si Arcana Minora. Arcana Majora este formata din 22 de carti. Nebunul este personajul principal si este de obicei nenumerotat (dar este una dintre cele 22 de carti tarot edestin.ro din Arcana Majora). Celelalte 21 de carti spun povestea calatoriei Nebunului in timp ce se confrunta cu provocari si teme majore ale vietii. Acestea sunt aceleasi teme cu care ne confruntam cu totii in calatoria noastra spirituala, asa ca daca intr-o etalare tarot online apar carti din Arcana Majora, exista posibilitatea unei schimbari spirituale majore.

Energia care inconjoara cartile din Arcana Majora nu se schimba usor si atunci cand apar intr-o etalare tarot online, cel mai bine este sa percepeti semnificatiile cartii de tarot ca niste invataturi si sa nu incercati sa luptati cu ceea ce se intampla. Unele lucruri trebuie doar sa-si urmeze cursul. 

Semnificatii carti tarot online – Arcana Minora

Aceasta parte a semnificatiilor cartilor de tarot dezvaluie mai multe despre energiile si provocarile cotidiene cu care te poti confrunta. Energia este mai flexibila decat cea a Arcanei Majore, dar doar pentru ca este mai usor de schimbat nu o face mai putin importanta. Stiind ce dezvaluie cartile din Arcana Minora dintr-o etalare tarot online va va ajuta sa depasiti unele obstacole destul de dure din viata de zi cu zi.

Exista patru suite de carti in Arcana Minora si corespund celor patru costume pe care le gasesti in cartile de tarot obisnuite. Fiecare suita are o semnificatie specifica ce ascunde multe secrete in tainele citirii in cartile de tarot.

Semnificatii carti tarot online – Suita Bate

Ca o samanta, suita de Bate poarta energia primordiala a vietii, reprezentand toata energia creatoare. Aceasta energie este asociata in special cu spiritualitatea si creativitatea. Deci, daca o etalare tarot online este completata de carti din aceasta suita tarot, este un semn clar ca vei avea parte de lucruri noi si de o energie creativa necesara.

Semnificatii carti tarot online – Suita Cupe

Cupele reprezinta emotii si tot ce este legat de ele, inclusiv dragoste si relatii. Constiinta ta emotionala este pusa in discutie atunci cand Cupele domina o etalare tarot online. Daca se intampla acest lucru, priveste modul in care emotiile tale sunt influentate si cum se reflecta acestea in relatiile tale.

Semnificatii carti tarot online – Suita Sabii

Suita de Sabii reprezinta intelectul si utilizarile acestuia. Se refera la convingerile, atitudinile si actiunile personale pe care le intreprindeti atunci cand efectuati o actiune. In unele cazuri, stiloul poate fi intr-adevar mai puternic decat sabia, asa ca daca etalarea in tarot online de pe edestin.ro este completata cu carti din suita Sabii, fiti mai atenti la modul de a actinoa si incercati sa nu fiti impulsivi.

Semnificatii carti tarot online – Suita de Pentagrame

Pentagramele reprezinta orice aspect material in viata, inclusiv munca si bogatie. Este destul de potrivita, deoarece Pentagramele reprezinta bunastarea materiala, iar aceasta suita de carti se preocupa si de modul de colectare a acestei averi. Daca aveti parte de mai multe carti de Pentagrame intr-o etalare tarot edestin.ro, atunci trebuie sa va orientati atentia spre situatia fianciara din acel moment.