Cele mai bune cinci parfumuri pentru barbati

Parfumul fiecarei persoane vorbeste despre sine. Este o scrisoare de intampinare grozava (in bine sau in rau) care vorbeste despre alte obiceiuri si calitati personale. Prin urmare, este important sa aflati putin despre aromele recomandate pentru fiecare piele si despre cele mai recente tendinte din fiecare sezon. Consumul de parfumuri si produse cosmetice a crescut pentru al patrulea an consecutiv, ajungand la sapte miliarde de euro.

Este, de fapt, un domeniu popular pentru consumatorii care pariaza pe produse de ultima generatie, mai ales cand vine vorba de parfumurile pentru barbati: „90% din achizitiile de parfumuri pentru barbati sunt de la marci de calitate”.

De atunci, catalogul parfumurilor pentru barbati continua sa creasca si toate firmele de moda si frumusete s-au alaturat, contribuind la noi parfumuri care au devenit cele mai bine vandute si care se pozitioneaza ca fiind cele mai bune si mai apetisante parfumuri ale momentului. Pe https://foxi.ro/articol/parfumuri-barbati gasesti o lista cu cele mai populare parfumuri pentru barbati din toate timpurile.

Pentru a nu da gres , va spunem care sunt cele mai bune parfumuri pentru barbati si, mai tarziu, cum puteti alege unul ideal pentru dvs.

Cele mai bune parfumuri pentru barbati conform femeilor

Exista multe parfumuri si este imposibil sa tii pasul cu numarul de parfumuri si soiuri pe care le lanseaza brandurile. Exista optiuni nationale, internationale, economice, de lux, printre altele … Optiunile sunt multiple!

Alegerea unui parfum este ceva foarte personal, deci poate fi o sarcina foarte laborioasa. Cu toate acestea, exista anumite sfaturi care te pot ajuta sa gasesti unul ideal pentru tine, precum si acele parfumuri pe care femeile le prefera la barbati.

1. Dior Sauvage, Christian Dior

Acest parfum este foarte popular la femei. Daca ceea ce vrei este sa faci o impresie buna oriunde, acesta este parfumul pentru tine. Se dovedeste a fi un clasic pentru care vei fi laudat oriunde ai merge.

2. Ralph Lauren Polo, Ralph Lauren

Acest parfum functioneaza tot timpul, de fiecare data cand doriti sa faceti o impresie buna si sa iesiti in evidenta de restul. Intensitatea sa iese in evidenta pentru a oferi un echilibru perfect intre aromele moi si dulci. Acest contrast va va oferi un parfum barbatesc care va va evidentia fata de restul.

3. One milion, Paco Rabanne

Acest parfum te va face sa iesi in evidenta. Este un favorit: cei care il folosesc evidentiaza aroma trandafirilor combinata cu scortisoara si piele. Acest parfum se dovedeste a fi sofisticat, motiv pentru care functioneaza bine in orice eveniment al anului.

4. Le Male de Jean, Paul Gaultier

Acest parfum are un parfum care contrasteaza caldura si masculinitatea, ceea ce te va face sa iesi in evidenta de restul. Astfel, acesta a obtinut titlul de a fi parfumul castigatorului.

5. Ck One, Calvin Klein

Acesta este cel mai bine vandut parfum din istorie. Este unisex si iese in evidenta pentru a fi favoritul femeilor atunci cand vine vorba de a simti mirosul unui barbat. Acest parfum are un parfum foarte subtil, deci poate fi folosit in orice eventualitate. Contrastul exact dintre sofisticare si vitejie iese in evidenta.