Saci de vidat haine – economisiti pana la 70% spatiu in dulap

Stocarea de haine la domiciliu poate fi o sarcina complicata daca nu avem mult spatiu. Va aratam cum sa organizati hainele ambalate in vid. Economisiti spatiu si pastrati lucrurile in cel mai simplu si cel mai rapid mod.

Exista doua moduri de a depozita hainele in vid: pe de o parte, puteti folosi un sac obisnuit si aspiratorul pentru a extrage aerul, sau puteti folosi saci de vidat speciali, a caror inchidere este etansa si care ne ofera posibilitatea de a extrage complet aerul. Acest tip de saci de depozitare in vid poate fi gasit online, intr-un magazin cu saci de vidat, sau in magazinele de bricolaj si bazare, si este ideal pentru organizarea dulapurilor casei dumneavoastra.

Ce stim despre sacii de vidat haine?

Acestia au aparut cu mult timp in urma in magazine. In Europa, sunt folositi deja de multi ani. Ei sunt conceputi din plastic foarte rezistent pentru a stoca lucruri care ocupa mult spatiu in dulap. Datorita ambalarii in vid, puteti economisi pana la 70% din suprafata din dulap. Sunt fabricati din polietilena densa, care protejeaza lucrurile de murdarie si praf. Etansarea este creata utilizand un aspirator obisnuit si o supapa speciala. Ca rezultat al acestor dispozitive simple si manipulari destul de simple, continutul sacului este redus de mai multe ori.

Sacii sunt reutilizabili, fiabili si durabili. Multitudinea de variante si dimensiuni va permite sa alegeti sacul de vidat de care aveti nevoie. Sa presupunem ca S este adecvat pentru pastrarea imbracamintei de sezon. Sacul M are dimensiuni medii. Sacii mari L si XL sunt potriviti pentru ambalarea paturilor, pilotelor, pernelor si altor obiecte voluminoase. Sacii vidati sunt foarte convenabili si practici. Ei pot stoca hainele care nu vor fi folosite o vreme.

Puteti fi siguri ca lucrurile vor ramane in aceeasi stare in care au fost impachetate. La urma urmei, niciun microorganism nu le poate deteriora (fara aer, pur si simplu nu supravietuieste). Cand vine vorba de durabilitate, puteti sa va bazati pe acesti saci. Constructia robusta din material plastic il face durabili, iar sacul nu se rupe usor. De asemenea, ii puteti reutiliza deoarece nu se rup usor chiar si dupa mai multe utilizari. Aceasta este cu siguranta o caracteristica practica si economica.

Cum se utilizeaza acesti saci de vidat haine

  • Alegeti marimea sacului care corespunde cel mai bine in functie de ceea ce veti pastra in ei.

  • Puneti tot ce se potriveste. Incercati sa nu supraincarcati sacul, astfel incat sa puteti inchide fermoarul. Verificati daca este bine sigilat, astfel incat sa nu se tensioneze sau sa scape nimic din interior.

  • Asigurati-va ca nu exista imbracaminte uda sau umeda, altfel ar putea aparea mucegai in interior si ar ramane cu un miros de mucegai.

  • Deschideti capacul duzei si extrageti aerul din interiorul sacului. Puteti face acest lucru cu o pompa care vine standard sau cu un aspirator obisnuit.

  • Asezati capacul pana cand acesta este complet inchis.

  • Veti vedea tot spatiul redus cand extrageti aerul, deci acum trebuie doar sa gasiti un loc mic pentru a va pune toate hainele comprimate in orice dulap sau alt loc de depozitare.

In plus fata de utilizarea lor la domiciliu, acesti saci de vidat haine sunt, de asemenea, foarte practici atunci cand mergeti intr-o calatorie. Puteti sa va puneti hainele si accesoriile in ei, sa extrageti aerul din interior si, deoarece acestia vor ocupa mai putin in interiorul valizelor, ii puteti umple cu tot ce vreti.

Sacii vidati sunt ideali pentru calatorii, fie ca este vorba doar de cateva zile sau de o saptamana intreaga. Puteti aduce toate elementele de care aveti nevoie pentru calatoria dvs. fara a va ingrijora de spatiul pentru bagaje. Acesti saci de vidat haine sunt, de asemenea, destul de economici pentru ca ii puteti reutiliza.

Elementele metalice cum ar fi fermoare, nituri, catarame si alte obiecte ascutite, pot deteriora integritatea sacului de aceea, trebuie ambalate cu atentie cu folie de hartie sau de aluminiu. Puteti aseza lucrurile astfel incat partile periculoase sa fie inauntru. Pielea si produsele din piele nu trebuie ambalate in saci de vidat deoarece structura lucrurilor se poate deteriora.