Online dating. Ce trebuie sa stii

Din ce in ce mai multi oameni intalnesc noi prieteni si parteneri prin intermediul retelelor sociale sau prin intermediul site-urilor si aplicatiilor de intalniri online. Aceasta postare exploreaza unele dintre problemele legate de relatiile online, care sunt unele dintre riscurile legate de relatiile online si sfaturi despre intalnirea cu cineva fata in fata dintr-o relatie online.

Tot mai multi oameni fac noi conexiuni cu altii online. Unele site-uri web va ajuta sa gasiti o prietenie sau o relatie pe termen lung, in timp ce altele sunt despre gasirea unui partener sexual ocazional. Cercetati un link de incredere inainte de a va inscrie pentru a va asigura ca sunteti confortabil cu ceea ce sunteti de acord si ca va simtiti in siguranta. Cand incepeti, cautati o aplicatie de renume si invatati din experientele prietenilor. Vrei sa te simti inteles si respectat si trebuie sa fii in siguranta.

Riscurile intalnirii cu oameni online

Internetul este un loc informal, anonim, de intalnire cu oameni. Oamenii nu stiu ce faci sau cum arati, in afara de fotografiile pe care le postezi. Va puteti schimba genul, locul de munca, preferintele sexuale, varsta, cultura si interesele. Esti cunoscut doar dupa ceea ce scrii, la fel si cealalta persoana.

Potrivire

Ocazional, este posibil sa fii asociat cu persoane cu care nu ajungi sa fii compatibil sau care nu se potrivesc nevoilor sau cerintelor tale. Gandeste-te la ceea ce este cu adevarat important pentru tine intr-o relatie si concentreaza-te pe acele caracteristici – ai dreptul sa fii agitat, dar aminteste-ti ca foarte putini oameni sunt perfecti! Acceseaza doar acele anunturi matrimoniale Suceava care iti inspira incredere.

Fii constient

Exista riscuri implicate in toate relatiile, desi in relatiile online trebuie sa iei in considerare in special siguranta ta si a familiei tale. Exista multe povesti despre oameni sinceri care au avut incredere intr-un strain, au crezut intr-o poveste si au ajuns sa fie raniti sau constransi sa predea sume importante de bani. Pe langa cheltuielile financiare, pot rezulta rani emotionale si umilinta.

Multe relatii online functioneaza bine, dar majoritatea expertilor te sfatuiesc sa nu trimiti bani sau sa cumperi cadouri pentru cineva pe care nu-l cunosti si sa fii precaut cu privire la siguranta ta. Spune-i unui prieten despre persoana pe care ai intalnit-o online pe un site de matrimoniale Suceava si daca intentionezi sa o cunosti, fa-o intr-un loc public si anunta prietenii tai unde vei fi si cand ajungi acasa.

Intalnirea cu cineva fata in fata

Urmatorul pas intr-o relatie online este intalnirea cu cineva fata in fata. Este intotdeauna intelept sa fii precaut cand te intalnesti cu cineva pentru prima data. Cand intalnesti pe cineva in persoana, poti experimenta limbajul corpului si indicii non-verbale, precum si comportamentul general al acestuia.

Desi puteti auzi si vedea pe cineva prin chat video, nu este chiar acelasi lucru cu intalnirea personala.

Sfaturi pentru a fi in siguranta

Daca alegeti sa va intalniti personal cu un prieten online, luati in considerare aceste sfaturi. Nu mergeti singur. Aveti pe cineva in care aveti incredere si intalniti-va intr-un loc public. Alternativ, spuneti unui prieten unde mergeti si cereti-i sa sune la o ora convenita pentru a verifica daca sunteti bine. Cand oamenii se intalnesc pentru prima data si incep relatii noi, se verifica unul pe celalalt si apoi se dezvaluie treptat, doborandu-si barierele pas cu pas. Cand intalniti personal un prieten online, tratati-l ca pe un nou inceput si asigurati-va ca aveti barierele ridicate. Pastrati controlul asupra a ceea ce se intampla. Nu va permiteti sa faceti ceva ce nu doriti sa faceti si asigurati-va ca aveti modalitati de a parasi situatia in siguranta. Evitati sa beti in exces si fiti cat mai vigilent posibil in ceea ce priveste persoana cealalta.