Oja semipermanenta in tendinte pentru aceasta vara

Este deja vara si te-ai gandit sa schimbi cromatica ojei pe care o porti? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci trebuie sa intri pe site-ul Amalia pentru a cauta cele mai frumoase nuante. 

Moda ne ia mereu prin surprindere. Si de data asta, tendintele in ceea ce priveste culorile de oja sunt din ce in ce mai unice. Printre favoritele acestui sezon sunt nuantele calde de bej si nude. Poti incerca Oja Semipermanenta 3 in 1 Lila Rossa Professional AM36 pe nuanta bej deschis. Daca iti place sa fi mai neutra in materie de oja, atunci poti opta pentru Oja Semipermanenta 3 in 1 Canni pe nuanta de alb roscat. Pe aceasta o poti gasi cu ajutorul codului A402. O alta varianta este Oja Semipermanenta 3 in 1 Canni A404, nuanta caisa.

In manichiura ta poti folosi si nuante putin mai sofisticate. Poti opta pentru Oja Semipermanenta 3 in 1 Lila Rossa Professional AM19, nuanta indigo. Potrivit specialistilor, culoarea indigo este asociata cu frecventa de vibratii inalte si cu ideea de regalitate. Ai ocazia sa te simti speciala odata cu purtarea acestei oje. O alta varianta de oja deosebita este Oja Semipermanenta 3 in 1 Canni A426, nuanta albastru safir. Aceasta este considerata culoarea intelepciunii si a iubirii. Alege sa ai o manichiura in culoarea pietrelor pretioase. Turcoazul este o alta optiune de culoare, descrisa ca fiind puternica, inteleapta si vindecatoare. Daca alegi sa o porti, achizitioneaza Oja Semipermanenta 3 in 1 Canni A427. Movul este asociat cu feminitatea si spiritualitatea. Daca te simti dispusa sa porti diverse nuante de liliac, atunci opteaza pentru Oja Semipermanenta 3 in 1 Lila Rossa Professional AM06 sau Oja Semipermanenta Canni A165. Daca doresti o culoare plina de afectivitate, pasiune si entuziasm, atunci alege Oja Semipermanenta 3 in 1 Lila Rossa Professional AM40.

Se poarta efectele mate, confetti si oja de tip cameleon. Poti incerca Oja Semipermanenta Canni Cameleon. Aceasta isi schimba culoarea atunci cand se face trecerea de la cald la rece. De exemplu, daca alegi nuanta 350, vei observa cum la caldura vei avea o manichiura de culoare verde salvie, iar la rece unghiile vor avea o nuanta de verde sapin. Toamna aduce naturalete, iar culorile frunzelor se regasesc in tendintele de oja. Daca iti place rosul, alege nuanta 353. Vei observa cum va reactiona manichiura ta la schimbarile de temperatura. La caldura, unghiile sunt de un rosu capsuna, iar la aerul mai rece, se transforma intr-un rosu bordeaux. 

Toamna ne sugereaza ca schimbarile pot aduce lucruri bune. Te poti lasa pe mana specialistilor si sa alegi culori moderne sau poti opta pentru ceea ce iti place si iti sta bine. Daca inca nu ai gasit un echilibru si nu ai dat de nuanta de oja preferata, atunci intra pe site-ul Amalia pentru mai multe culori deosebite.