Metodele sigure prin care poti afla ce iti rezerva viitorul

Fascinatia pentru aflarea viitorul este la fel de mare in prezent, precum era acum cateva sute de ani. Metodele prin care poti sa descoperi ce iti rezerva destinul peste o luna sau cativa ani au ramas si ele cam aceleasi, numai ca sunt mult mai accesibile si practicate de o serie de specialisti formati in astrologie, numerologie, chiromantie, tarot si alte forme de divinatie.

Poti apela la sfatul unui astrolog atunci cand vrei sa afli mai multe despre cursul carierei, compatibilitatea cu partenerul, numerologia pentru a afla care este sensul existentei tale, iar tarotul iti ofera perspective in luarea diferitelor decizii de viata. Mai mult decat atat, acum poti apela la aceste tipuri de servicii de tarot sau astrologie, prin intermediul internetului, rapid si sigur.

Afla care sunt metodele prin care descoperi ce iti rezerva viitorul si cum se aplica fiecare situatiilor de viata distincte.

Astrologie

Astrologia lucreaza cu harta natala astrologica, zodiile si casele astrologice. Pe harta natala astrologul observa pozitita planetelor in diferite case in momentul in care te-ai nascut si mai apoi, pe parcursul vietii. Acest lucru se poate afla cu ajutorul datei si orei de nastere. Astfel, poti sa descoperi mai multe despre parcursul general al vietii, in ceea ce priveste cariera, dragostea, finantele si sanatatea. Depinde de tine cat de mult vrei sa afli si cat de deschis esti sa primesti orice raspuns cu mintea si sufletul deschise.

Tarot

Ghicitul in tarot este o practica originara din Evul Mediu, in care se lucreaza cu 78 carti de tarot, impartite in arcane majore si arcane minore. Ghicitul in carti de tarot se bazeaza foarte mult pe intuitie si in unele cazuri, pe mesaje transmise de spiritele din planul ancestral, pentru directionari precise in diferite situatii.

Cu ajutorul tarotului afli care sunt aspectele din trecut care iti influenteaza actiunile din prezent si ce poti schimba sau imbunatati acum pentru a avea parte de rezultatele dorite in viitor. Tarotul este potrivit pentru a afla daca partenerul este alesul, cum poti castiga mai mult pe plan material, ce poti face sa-ti gasesti jumatatea, daca anumite perioade sunt benefice pentru calatorii, conceperea unui copil, inceperea unei afaceri.

Numerologie

Numerologia se ocupa cu studiul diferitelor combinatii a numerelor care iti definesc destinul. Unul dintre cele mai comune calcule este aflarea cifrei destinului, in care se aduna toate numerele din data de nastere, iar rezultatul se reduce la o singura cifra. Astfel numerologul iti poate spune ce iti rezerva destinul pentru aceasta viata, care sunt lectiile karmice pe care trebuie sa le inveti, pentru a te dezvolta si creste spiritual. Prin intermediul numerologiei se poate stabili gradul de compatibilitate in dragoste, cat de potrivita este alegerea unei date pentru un eveniment anume si cum te pot ajuta numerele sa-ti indeplineste visele si idealurile.

Chiromantie

Alaturi de tarot, chiromantia este o alta forma de ghicit, dar de aceasta data instrumentul de lucru este palma clientului. Daca te uiti cu atentie in interiorul palmei vei descoperi o serie de linii, de diferite dimensiuni, care merg paralele sau se intersecteaza. Fiecare persoana are o astfel de harta unica si fiecare linie reprezinta un anumit aspect la vietii.

Poti descoperi care sunt momentele de cumpana pe parcursul vietii, care iti sunt talentele si cum stai cu sanatate in diferite stagii ale existentei. Linia vietii iti spune daca o sa ai o viata lunga si linistita sau presarata cu obstacole si greutati. Poti de asemenea sa afli mai multe despre viata amoroasa, cati parteneri importanti si cate posibile casatorii.