Manichiura – totul despre polygel

Frumusețea trece și prin unghiile îngrijite. Pentru a te simți bine cu tine, gândește-te să-ți faci din când în când o manichiură drăguță. Pentru a face acest lucru, optează pentru polygel, acest gel pentru unghii care face acum posibilă extensiile cu ușurință.

Într-adevăr, această tehnică de manichiură este la îndemâna oricui, iar rezultatul este natural și foarte estetic. Află elementele esențiale despre acest subiect în acest articol.

Ce este Polygel?

În domeniul protezelor de unghii, sosirea poligelului este o adevărată inovație. Într-adevăr, acest produs este un amestec între gel UV și rășină acrilică. Rezultatul este o pastă gel gata de utilizat, ușor de utilizat atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Poligelul este ușor și are o vâscozitate care îl face foarte convenabil de manevrat și aplicat pe unghii gel. Trusa de polygel face astfel posibilă obținerea de unghii false ușor de purtat, naturale și solide în același timp.

Care sunt avantajele polygelului?

Polygel combină atât avantajele gelului UV, cât și ale rășinii acrilice. Este ușor de manevrat și aplicat. În plus, respectă total unghiile naturale în compoziția și aplicarea ei, dar și prin faptul că este mai subțire și mai ușoară. Acest lucru are ca rezultat un finisaj natural. Polygel este dur, flexibil și nu se rupe sau se decojește cu ușurință. În plus, polygelul nu este în niciun caz toxic. Este și economic, deoarece un strat subțire este suficient pentru a face extensii frumoase de unghii. În cele din urmă, poligelul este disponibil în mai multe culori în funcție de nevoile și gusturile tale.

Cum se aplică polygelul?

Pentru o aplicare reușită a polygelului, ia în considerare mai întâi pregătirea unghiilor. Pentru a face acest lucru, spăla-le și dezinfectează-le. Apoi, împinge cuticulele înapoi folosind instrumentul adecvat și lustruiește suprafața unghiilor folosind o pilă. Curăță praful înainte de a dezinfecta din nou înainte de a-ți lua trusa. Acesta din urmă include în general vasul de polygel, vasul de acetonă, popiturile, pensulele de aplicare.

Începe prin a alege dimensiunea popits potrivită pentru unghiile tale. Apoi aplică un strat de bază pe fiecare unghie și întărește sub o lampă LED timp de 60 de secunde sau sub o lampă UV timp de 3 minute. Apoi ia gel pentru a pune în popit și distribuie cu o perie până obții forma dorită a unghiei.

Odata obținută forma perfectă, asează popit-ul pe unghie, apăsând ferm pentru ca gelul să adere perfect. Înmoaie peria într-un detergent pentru a remodela apoi unghia și a îndepărta excesul de gel. Când rezultatul este curat, tot ce rămâne este să-l pui sub lampa UV sau LED pentru a cataliza. Apoi trebuie să elimini popit-ul într-un mod delicat. Pentru finisaj, pilește marginile și aplică lacul la alegere.