Andrew Garfield a dezvaluit ca a petrecut sase luni fara sex si mancand putin pentru a pregati un personaj complex: „Am avut niste experiente salbatice”

Povestile cu actori care fac mari sacrificii pentru a atinge perfectiunea actoriceasca sunt notorii, iar Andrew Garfield nu face exceptie. Actorul a povestit cum a avut experiente „ciudate” in timp ce a renuntat la sex si mancare pentru a juca pe marele ecran .

In timpul unei discutii cu Marc Maron pe podcastul WTF with Marc Maron , Garfield a aparat stilul de actorie care foloseste metoda ca tehnica si si-a amintit cat de angajat se pregatea sa joace rolul unui preot iezuit in Silence (2016), drama regizata de Martin Scorsese si cu Adam Driver si Liam Neeson.

Actorul a spus ca a petrecut un an studiind catolicismul si urmarind un preot iezuit din New York, parintele James Martin, pentru a invata cum sa joace rolul. „A devenit prietenul meu si un fel de director spiritual timp de un an”, a dezvaluit el. „Am avut o experienta incredibil de spirituala. Am facut multe practici spirituale in fiecare zi, mi-am creat noi ritualuri si am fost celibat timp de sase luni si am postit mult, pentru ca Adam si cu mine a trebuit sa slabim mult”, si-a amintit el.

„A fost foarte tare”, a recunoscut Garfield, adaugand ca a existat si multa rugaciune si meditatie in acest proces. „ Am avut niste experiente destul de salbatice si speciale, privandu-ma de sex si mancare in acea perioada de timp … Dar acest proces iti ofera, cu siguranta, niste cadouri.”

In luna aprilie, actorul a vorbit despre dorinta sa de a se retrage pentru o vreme din actorie. „Ma voi odihni putin. Trebuie sa recalibrez si sa reconsider ce vreau sa fac in continuare, cine vreau sa fiu si sa fiu doar o singura persoana pentru o perioada. Vreau doar sa fiu cineva obisnuit pentru o vreme”, a spus el in timpul unei conversatii cu Variety.

Din aceste declaratii, multe mass-media au interpretat ca Garfield se retrage din actorie, lucru pe care actorul insusi era insarcinat sa nege categoric. Intr-un al doilea interviu pe care il acord pentru The View , subliniez: „Nu stiu de unde au venit toate chestiile astea despre pensionarea mea. Ma duc doar sa-mi iau o vacanta. Ceea ce am spus a fost ca vreau sa ma odihnesc.” Mai tarziu, protagonistul din Pana la ultimul om a concluzionat in cele din urma: „Cred ca exista oameni care fac o poveste din nimic. Imi place foarte mult toata munca pe care am facut-o, dar, pe de alta parte, stii, trebuie sa-mi iau o luna de odihna. Dar nu ma retrag! ”.

In acest ultim timp, actorul a avut premiera in Statele Unite ale Americii prima miniserie care il are ca protagonist. Acesta este By Mandate of Heaven , in care il compune pe detectivul Pyre, un barbat apartinand comunitatii mormone care trebuie sa rezolve misterul din spatele uciderii unei femei si a copilului ei. In cadrul acestei investigatii, el se confrunta cu un adevarat test al credintei, care ajunge sa-i zdruncine toate convingerile.

In plus, s-a intors pentru a se pune in pielea lui Spider-Man pentru Spider-Man: No Way Home . Pe parcursul discursului publicat de Variety , Garfield a exprimat ca a simtit un entuziasm sincer la ideea de a vedea trei Omul Paianjen in actiune si ca a fost captivat de profunda „calatorie spirituala” pe care a vazut personajul impreuna cu o versiune mai captivata. .mai tanar si mai in varsta decat el insusi. Pe de alta parte, el a subliniat cat de mult s-a distrat la filmari cu Tom Holland si Tobey Maguire : „Am lucrat impreuna timp de doua saptamani si cred ca am reusit ceva care depaseste aparitia si salutarea. Omul Paianjen al meu trebuie sa salveze relatia romantica a fratelui sau mai mic.”

Spre surprinderea multora, vedeta a fost foarte receptiva la posibilitatea de a juca din nou arahnida: „Cu siguranta as fi de acord sa fac ceva daca cred ca drumul este corect. Peter Parker si Spider-Man sunt personaje care se invart in jurul ajutorului, facand un bine mai mare pentru multi. Este un copil din clasa muncitoare din Queens, care stie sa lupte si sa piarda, iar acesta este un lucru foarte empatic”.