Idei pentru a mai anima relatia de cuplu

Aveti ceva ani de relatie, va intelegeti bine si in pat, dar parca ati dori amandoi sa aveti parte si de altceva, care sa va mai condimenteze putin viata sexuala.

De aceea, specialistii de la eses.ro au decis sa se ocupe putin de acest aspect si au gasit cateva idei pentru a mai aprinde putin relatia. Le puteti incerca sau, de ce nu, veni cu altele noi, pentru ca la urma urmei, nimeni nu trebuie sa va stea in calea imaginatiei.

Sex in lift

Evident, nu poate fi vorba despre un act sexual in timp ce urci cu liftul pana la etajul 3, de exemplu. Nu ai timpul fizic necesar. Dar, daca ideea va surade, atunci puteti recurge la un mic siretlic. Opriti liftul intre doua etaje, iar pana la remedierea problemei puteti sa dati frau pasiunii.

La cinema

Potrivit celor de la eses.ro, multe dintre cupluri au avut parte de ceva actiune in acest sens in timp ce erau la cinema. De altfel, este una dintre cele mai intalnite fantezii sexuale. Ideal ar fi sa alegeti niste locuri mai izolate, pentru a nu-i scandaliza pe cei din jur, si sa treceti la treaba, cat mai discret posibil.

In club

O seara petrecuta intr-un club se poate incheia de-a dreptul exploziv daca decideti ca vreti sa va satisfaceti dorinta sexuala chiar acolo. Fie ca mergeti la toaleta sau alegeti un loc mai retras, faptul ca exista posibilitatea ca sa fiti descoperiti, va mari placerea sexuala. Din nou, cei de la eses.ro aduc in sprijinul afirmatiilor lor statisticile care spun ca multi dintre cei care au facut sex in public au ales clubul pentru a-si satisface dorintele intime.

Masina

Da, din nou avem parte de ceva clasic, dar care nu inceteaza sa fascineze. Locul este destul de inghesuit, asa ca va trebui sa stiti cum sa va asezati pentru a va simti cat mai confortabil, si uite asa puteti avea parte de actiunea dorita. Totusi, pentru a nu avea parte de ceva intalniri neprevazute cu politia, iar totul sa se incheie cu o amenda usturatoare, aveti mare grija unde parcati masina. Oricat ati fi de dezinhibati din acest punct de vedere, trebuie sa luati in calcul si acest aspect.

Pe o banca, pe o alee

Ati petrecut o seara frumoasa in doi, la o cina romantica, iar acum simtiti amandoi ca dorita sexuala este una prea mare pentru a mai avea rabdare sa ajungeti acasa si sa va dati frau liber pasiunii. Atunci, de ce sa nu treceti la fapte chiar acum, cat lucrurile sunt destul de fierbinti acolo jos. Daca restaurantul la care ati petrecut are si un parc prin apropiere, iar luminile din jur sunt mai mult decat discrete, puteti trece imediat la fapte, pe o banca sau pe o alee intunecata. Evident, este riscul destul de mare sa fiti surprinsi, dar acest lucru va va incita teribil si veti avea parte de o partida scurta, dar extrem de intense.

La birou

O partida de sex la birou este, conform eses.ro, cea mai comuna fantezie sexuala a barbatilor, dar si a femeilor. La aceasta fantezie contribuie din plin si filmele in care cei doi protagonisti ”matura” tot de pe birou, inclusiv computerul, si trec imediat la fapte. Nimic iesit din comun, si puteti oricand sa va transformati fantezia in realitate, dar atentie la camerele de supraveghere, sau la alti colegi, pentru a nu risca sa fiti demascati, si atunci lucrurile nu mai sunt chiar atat de placute.

Cam astea au fost ideile celor de la eses.ro. Dumneavoastra pe care le-ati incerca? Sau poate aveti alte sugestii?