Și totuși… de ce tarot?

Există numeroase metode de divinație, și despre fiecare dintre ele se găsesc numeroase persoane care să ateste că este cea mai bună. Cu toate acestea, nu ne vom referi acum la celelalte, ci ne vom apleca asupra tarotului. Întrebarea firească este, evident: de ce am ales să vorbim despre tarot și nu despre altceva?

Răspunsul este unul simplu: conform părerii majorității, se pare că o citire în cărțile de tarot este mai mult decât o simplă previziune despre viitor, este vorba despre ceva mult mai complex, și pe care doar cei care au încercat această metodă de divinație o pot experimenta.

Tarot online

Multă lume este interesată de metodele de ghicit, iar despre tarot au auzit mai multe lucruri bune. Cu toate acestea, prejudecățile, teama de ”gura lumii” le împiedică pe acestea să recurgă la o astfel de citire ”față în față”. Pentru acestea, deoarece suntem deja în secolul XXI, există posibilitatea unor astfel de ședințe în mediul virtual, de tarot online pe site-ul etarot.xyz. Pe internet sunt numeroase site-urile unde puteți avea parte de o astfel de consultație rapidă, unde puteți avea parte de răspunsul la o întrebare care vă neliniștește.

Tarot prin e-mail

Dacă vreți însă ceva mai profesionist, discret, atunci puteți recurge la o ședință de tarot prin e-mail, în cadrul căreia îi puteți transmite tarotologului întrebările dumneavoastră, după care acesta va face etalările. După acest pas, veți primi, tot pe e-mail, interpretarea acestora. Spre deosebire de tarotul online, aici veți primi un răspuns mai exact la ceea ce ați întrebat, și care va fi strict pe ceea ce vă interesează.

Fără lucruri ascunse

Dacă ați mai apelat și la alte metode de ghicit, atunci știți desigur că multe dintre cele aflate atunci puteau fi ușor interpretabile, și de multe ori rămâneați cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Ei bine, în tarot nu se întâmplă așa ceva, cu condiția însă să vă găsiți o persoană care se pricepe cu adevărat să citească în simbolurile cărților. Nu veți primi un discurs lung, uneori fără înțeles, ci veți primi un răspuns clar la întrebările care nu vă dau pace.

Ajutor în problemele personale

Atunci când nu știți cum să mai faceți față problemelor, și poate nu vedeți în acel moment soluția pentru ele, atunci tarotul vă poate veni în ajutor, deoarece este posibil să primiți acum răspunsul pe care îl așteptați. Trebuie să știți că persoanele care citesc în cărțile de tarot susțin că acestea spun doar adevărul, numai că de multe ori acest adevăr nu este pe placul multora.

Anticiparea viitorului?!

Este posibilă sau nu o viziune asupra viitorului? Aceasta este întrebarea multora care apelează la divinație. Cel mai bun răspuns la această întrebare îl veți putea da chiar dumneavoastră, pentru că fiecare persoană este diferită și fiecare va avea parte de o ”citire” în tarot care i se potrivește doar ei.  Niciodată o citire pentru o persoană nu va fi la fel cu cea pentru altcineva, pentru că fiecare are parte de problemele și întrebările sale. Cert este că fiecare va primi un răspuns, chiar dacă este posibil ca informațiile pe care le-a aflat să nu îi fie chiar pe plac. De aceea, înainte de a apela la tarot, gândiți-vă bine dacă sunteți în stare să aflați adevărul, pentru că se știe că uneori acesta doare.