Iata cum poti avea o relatie la distanta!

Relatiile la distanta sunt deja ceva comun acum, si tot mai multe cupluri trebuie sa invete sa supravietuiasca o perioada despartiti. Chiar daca persoana iubita este la mii de kilometri departare, asta nu inseamna ca relatia voastra trebuie sa se incheie sau sa nu mai fie atat de puternica. Iata cum poti avea o relatie la distanta!

Telefonul

Telefonul este probabil cel mai bun gadget inventat vreodata, deoarece cu ajutorul acestuia poti tine legatura cu cei dragi, oriunde te-ai afla. In plus, telefonul il porti cu tine oriunde si ai acces la el oricand, mai ales atunci cand ti se face dor de partener.

Ar trebui sa va dedicati in fiecare zi, macar 30 de minute sa vorbiti la telefon si sa va povestiti unul altuia despre cum a decurs ziua voastra si ce ati facut. Acest lucru va va face sa va simtiti mai apropiati.

Intalniri online

Chiar daca nu sunteti in acelasi loc, asta nu inseamna ca nu va puteti vedea. Tehnologia a avansat atat de mult pentru a ne face noua viata mai usoara, asa ca de ce sa nu profitam din plin de aceste imbunatatiri. Nu ai nevoie decat de conexiune la internet, si de un laptop pentru a-ti vedea jumatatea pe micul ecran.

Fara gelozie

Gelozia deja nu-si mai are rostul cand esti intr-o relatie la distanta. Daca nu ai incredere in partenerul tau, poate ar fi mai bine sa va despartiti decat sa va chinuiti cu verificari sau drame adolescentine. Chiar daca amandoi sunteti firi geloase, trebuie sa va stapaniti impulsurile daca vreti sa faceti ca relatia sa mearga.

Vizite

Din cand in cand, v-ati putea vizita unul pe altul. Daca va despart doar cativa zeci de kilometri, va puteti petrece fiecare week-end impreuna, atunci cand aveti amandoi timp. Daca distanta este mai mare, si trebuie sa zburati cu avionul, atunci planificati-va vacantele impreuna.

In acest fel veti fi foarte nerabdatori sa va intalniti si sa va petreceti chiar si cateva zile impreuna, consolidandu-va in acest fel relatia.