De ce aleg unele femei sa fie singure

 In ziua de azi, din ce in ce mai multe femei aleg sa fie singure si nu intr-un cuplu, iar motivele sunt cu siguranta multiple. Psihologii spun ca este mult mai bine sa fi singura decat intr-un cuplu in care sa te simti singura si sa ai langa tine barbatul nepotrivit. Ramanand intr-o relatie esuata nu ai cum sa fi fericita sau sa iti gasesti un nou partener. Dar hai sa vedem de ce aleg unele femei sa fie singure.

Dupa cum spuneam la inceputul articolului nostru, unele femei aleg sa fie singure din diverse motive. Exista femei care in momentul in care au iesit dintr-o relatie toxica si cu probleme care le-au solicitat foarte tare din punct de vedere mental, simt nevoia sa se relaxeze si pur si simplu sa faca doar ceea ce le place lor pentru a se cunoaste mai bine. Lucrul acesta nu este gresit absolut deloc. Terapeutii chiar recomanda aceste lucruri si mai ales, ei recomanda tuturor sa nu ramana in relatii in care nu sunt fericiti si impliniti pentru ca intreaga situatie poate avea un impact negativ atat asupra psihicului lor cat si asupra intregii vieti.

Din fericire, exista foarte multe site-uri de matrimoniale femei, iar alegerea unui site anume tine doar de preferintele personale. Asa ca, daca te-ai hotarat sa iti gasesti barbatul vietii tale, nu ezita si actioneaza.

Un alt motiv pentru care femeile aleg sa fie singure este acela ca au fost inselate de mai multi parteneri si si-au pierdut astfel increderea in barbati. In cele mai multe cazuri aceste femei raman singure pentru o anumita perioada de timp, timp in care se linistesc si reusesc sa isi recapete increderea in barbati. Din nefericire, exista si femei care se concentreaza pe cariera si care gasesc multe alte lucruri de facut in viata pentru a nu mai simti nevoia de a avea un barbat langa ele.

Indiferent de decizia pe care o femeie dezamagita o ia, psihologii spun ca trebuie sa fie 100% decizia ei, si sa nu se lase influentata de prieteni sau familie. Atata timp cat ea este fericita si impacata cu viata ei asa cum este la momentul respectiv, asta este tot ce conteaza.

Sunt si femei care aleg sa nu fie intr-un cuplu pentru ca sunt concentrate pe viata lor personala, au foarte multe proiecte pe care vor sa le duca la bun sfarsit, si evident ca stau foarte prost cu timpul. Indiferent de motivele pentru care unele femei aleg sa fie singure, un lucru este cert, si anume, acela ca a fost cea mai buna decizie pentru ele la acel moment din viata lor. Cand o femeie se simte pregatita sa aiba din nou un iubit, va face tot ce ii sta in putinta pentru a obtine ceea ce isi doreste. Iar, in ziua de azi oportunitatile sunt dintre cele mai diverse. Spre exemplu, femeile care sunt foarte ocupate si nu stau prea bine cu timpul liber pot oricand sa acceseze un site de matrimoniale femei pentru a-si cauta jumatatea.