Cum sa aplici un machiaj ochi ca un make-up artist

Ati vazut vreodata un machiaj pentru ochi pe care l-ati visat sa il recreati? Nu trebuie sa fiti un make-up artist pentru a aplica produse din gama machiaj ochi, dar trebuie sa luati in considerare cateva sfaturi profesionale inainte de a incepe. 

Inainte de a incepe sa realizati un machiaj ochi profesionist, alegeti produse cosmetice de la magazine de profil, iar PERFECTBEAUTY.RO este o recomandare.

Machiaj ochi – aplicarea fardului

Pentru persoanele care incep cu machiajul ochilor, simplitatea este cheia. Incepeti intotdeauna cu un primer. Acest lucru va asigura ca fardul de pe pleoape ramane toata ziua, fara sa se stearga. Alege patru tonuri neutre, o nuanta mai deschisa decat tonul pielii tale, o culoare alba mata, o nuanta care este de 2-3 ori mai intunecata decat tonul pielii si un punct de evidenta.

Alegeti o pensula machiaj mica si medie si incepeti sa creati o culoare de baza pe intregul ochi, folosind cel mai usor fard de ochi. Dupa acest pas alegeti un fard mat mediu si aplicati-l tot cu o perie medie. Folosind cele mai intunecate tonuri, creati usor un ,,V” in coltul exterior al pleoapei, conturand forma. Aplica rimel si voila! Acesta este un machiaj ochi casual, delicat pentru incepatori, care se asorteaza indiferent de nuanta pielii.

Accesorii machiaj ochi 

Pentru a realiza orice fel de machiaj ochi, este nevoie de urmatoarele accesorii machiaj ochi.

– Baza machiaj ochi

– Fard de pleoape

– Crema de ochi

– Eyeliner lichid sau creion

– Dermatograf

– Pensoane machiaj ochi

– Rimel

Hidratantele si cremele sunt optionale, dar sunt o modalitate excelenta de a va pastra un aspect sanatos al pielii ochilor si de a va simti stralucitoare. Daca doriti, puteti utiliza, de asemenea, genele false pentru a da un plus de accent machiajului general. Acest lucru depinde de voi. 

Fard machiaj ochi inainte de gene false

Genele false pot fi dificile de aplicat, dar, dupa ce incerci de mai multe ori, poti crea un machiaj ochi elegant. Atunci cand va machiati, este mai bine sa aplicati genele false dupa fardul de ochi si dermatograf.

Cum sa aplici fard de ochi

Pentru cele care au pleoapele acoperite, puteti crea un machiaj ochi luminos, cu ajutorul fardurilor potrivite. Pleoapele diferite necesita diferite metode de aplicare. Un fard de pleoape luminos iti va reda si o noua expresie a ochilor. Iar daca utilizezi efecte de umbre, atunci pleoapele tale nu vor mai parea acoperite complet.

Cum se aplica glitter intr-un machiaj ochi?

Glitterul este cea mai simpla modalitate de a-ti transforma machiajul intr-un accesoriu sexy. Incepeti cu o nuanta mata intunecata in exteriorul V al pleoapei, folosind miscari mari de maturare pentru a estompa culoarea. Puteti utiliza una sau doua nuante, dar asigurati-va ca le amestecati, astfel incat sa existe un finisaj perfect intre nuante. Pentru o aplicatie usoara, mai stralucitoare, gaseste un fard de ochi stralucitor si gliseaza stralucirea deasupra pleoapei. Daca doriti, puteti alege un machiaj ochi de pisica si puteti aplica genele false pentru un finisaj dramatic.

Machiaj ochi Smokey Eye

Ochii fumurii reprezinta un machiaj ochi ideal pentru noapte. Concentrati-va sa aplicati fardul pe linia genelor si a ondularii, folosind trei nuante. O culoare de contur inchisa, un ton mediu si o nuanta luminoasa. Setati baza cu o nuanta usoara, facand mai usor ca fardul sa stea pe pleoape. Aplicati nuanta de mijloc in cute, folosind miscari ascendente, adancind coltul exterior.

Cu ochii deschisi, folositi nasul si fruntea pentru a crea o linie imaginara pe partea exterioara. Nuanta mijlocie trebuie aplicata pe toata pleoapa. Cu o perie plana si rigida, indepartati nuanta intunecata pana la linia superioara a sprancenelor. Daca esti incepatoare foloseste un dermatograf pentru contur. Folosind o perie pufoasa, amestecati negrul in sus cu nuanta din mijloc, amestecand culorile astfel incat sa dea impresia de fum.