Ce poti repara si inlocui cu ajutorul noului serviciu Premium Service de la OnLaptop

PC-ul este device-ul pe care zilnic il folositi atat la job, facultate, cat si pentru divertisment. Este important sa efectuati periodic o curatare temeinica pentru a va asigura ca anumite componente sensibile la praf nu se vor defecta. De regula procesorul si placa de baza, datorita ventilatoarelor atasate atrag elemente externe asupra lor, influentand in mod negativ buna functionare a acestora. OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de depanari din Romania si sfatuieste toti utilizatorii de PC-uri, laptopuri si sisteme All in one sa beneficieze de cel putin 2 curatari anuale pentru a nu intampina defectiuni partiale sau complete ale device-ului detinut.

Anul acesta OnLaptop a reusit sa lanseze si noul serviciu Premium service prin care puteti beneficia de multe avantaje si gratuitati in cazul intampinarii unor probleme tehnice. Puteti beneficia de reparatii calculatoare, upgrade-uri sau instalarea softurilor intr-un mod profesionist si sigur, alaturi de garantia oferita.

Cele mai uzuale probleme la caculatoare si cum le puteti remedia

Tehnicienii din cadrul OnLaptop va pot repara orice componenta defecta din sistemul detinut. In functie de problema, acestia va pot sfatui in alegerea unei piese noi daca componenta este grav afectata si nu merita reparata.

-Memoria de stocare – vechiile HDD au o scurta durata de functionare si se pot strica mai repede decat credeti. Salvarea documentelor este o prioritate pentru oricine, de aceea OnLaptop va poate ajuta sa va recuperati toate fisierele in cazul in care acesta nu mai functioneaza. Ulterior il puteti inlocui cu un SSD, fiind cea mai buna optiune in acest moment, putand opta pentru un upgrade.

-Placa de baza – repararea placii de baza este una complexa care nu poate fi realizata oriunde. OnLaptop are o experienta de peste 10 ani in domeniu, reusind de fiecare data sa intervina asupra acestor piese pentru reparatii. Este recomandat ca posesorii de calculatoare sa nu incerce pe cont propriu sa repare sau sa inlocuiasca anumite componente mai ales daca nu sunt specializati in domeniu, deoarece pot avaria alte piese daca aceasta actiune nu este realizata cu grija.

-Placa video – spre deosebire de laptop unde doar se poate repara si nu inlocui, calculatorul va ofera optiunea de a o upgrada daca doriti acest lucru. Indiferent de problema, veti fi consultat in urma unei diagnosticari pentru a lua cea mai buna decizie atat din punct de vedere al performantelor, cat si financiar.

-Sursa – aceasta nu are un pret foarte mare de aceea este recomandat sa fie inlocuita pentru a beneficia de garantie si de un timp mai lung de utilizare. Compromiterea ei se datoreaza in special acumularii de praf sau a fluctuatiilor de tensiune dese ce pot arde anumiti conductori.

OnLaptop a adus in prim plan anul acesta serviciul Premium Service. Oferta este una unica in Romania, putand beneficia de gratuitate in privinta transportului atat la ridicare, cat si la returnare, totul realizandu-se in cele mai sigure conditii pentru a nu afecta integritatea sistemului. Prioritatea in service va va ajuta sa nu mai asteptati, unul dintre tehnicieni putandu-se ocupa de device-ul dumneavoastra chiar din momentul receptionarii. Multe componente au reusit sa fie schimbate sau reparate chiar si in 60 de minute, o performanta greu de atins de alti competitori.