4 antrenamente care iti vor schimba viata

Imagineaza-ti pentru o clipa cum ar fi sa fii liber de lucrurile care te tin inapoi: frica, anxietate, rusine, precum si amintiri negative, traume si amprente din trecutul tau. Acum imaginati-va ca, dincolo si dincolo, sunteti capabili sa experimentati o fericire si o liniste sufleteasca extraordinare, deschizandu-va catre noi niveluri de abundenta, libertate emotionala si bucurie. Te simti bine, nu-i asa?

Si ar trebui – adevarul este ca aceasta este starea noastra naturala – si atunci cand am renuntat la lucrurile care ne tin inapoi care ne tin inchisi in vechile tipare si moduri de a fi care nu ne servesc binele nostru cel mai inalt, aceste experiente ale fericirea profunda, linistea sufleteasca, bucuria extatica si abundenta se intampla in mod spontan.

Si iata cele mai bune stiri din toate: exista o intreaga arta si stiinta pentru a face aceste schimbari si a va reconecta pentru succes din interior spre exterior intr-o perioada de timp incredibil de scurta … chiar si in doar cateva saptamani. Asta este, bineinteles, cand aveti indrumarea unui maestru mentor, profesor si vindecator care merge cu voi pe carare si va ajuta la fiecare pas in aceasta calatorie de transformare interioara profunda.

Aici intervine Jessica Kristie. Dupa ce a facut ea insasi aceasta calatorie – adica a facut trecerea de la experimentarea fricii, anxietatii si negativitatii zilnice la reconectarea permanenta pentru fericire, pace si abundenta – viata ei sa schimbat dramatic. Ea si-a parasit slujba corporativa dupa 17 ani si a inceput sa-si urmeze pasiunile, ajungand in cele din urma sa lanseze o companie de publicitate de mare succes, sa lucreze extensiv cu doua organizatii non-profit care salveaza fetele din traficul sexual si ii ajuta pe toti supravietuitorii abuzurilor domestice, certificare reiki si isi dezvolta abilitatile de vindecator intuitiv la inaltimi extraordinare.

Dupa ce a insusit instrumentele transformarii profunde interioare si exterioare si le-a aplicat in viata ei cu mare succes, a stiut ca este destinul ei sa-i ajute pe ceilalti sa faca aceeasi calatorie de la frica la inflorire pe care a facut-o si a inceput sa-i indrume pe ceilalti care cauta aceleasi tipuri de schimbari in viata lor. Iar rezultatul acelor ani de munca este Soulshift Seven .

Soulshift Seven este un site web si o comunitate conceputa pentru a fi o resursa completa pentru cei care doresc sa renunte la ceea ce ii impiedica si sa paseasca pe deplin in pasiunea si puterea lor si sa creeze o viata cu adevarat extraordinara pentru ei insisi. Fie ca este vorba de mini-cursul gratuit pe care il ofera, pe care il puteti inscrie aici , de articolele inspirate pe care le impartaseste in mod regulat sau de cursurile puternice de schimbare a vietii pe care le ofera, exista ceva pentru toata lumea in diferite etape pe calea lor.

Cu toate acestea, pentru cei care sunt pregatiti sa faca schimbarea in abundenta, prosperitate, fericire si pace in cel mai scurt timp posibil, va recomandam sa consultati cursurile si cursurile ei aprofundate:

1. Eliberarea cursului Puterea Anxietatii

Daca te lupti cu frica sau anxietatea la orice nivel, acesta este cu siguranta ceva ce vei dori sa verifici. In acest curs, Jessica va va ghida intr-o calatorie pentru a descoperi radacinile anxietatii dvs. si cum sa o vindecati si sa o eliberati inainte, astfel incat sa puteti experimenta pacea si fluxul ca stare implicita.

2. Curs de manifestare a abundentei

Dupa ce a lansat mai multe companii de succes si organizatii non-profit, Jessica stie ceva sau doua despre abundenta si arta si stiinta manifestarii. In acest curs interesant, ea impartaseste cele mai bune practici si tehnici pentru a profita de abundenta din interiorul si din jurul dvs. pentru a face unele imbunatatiri serioase la prosperitatea dvs. la fiecare nivel.

3. Eliberarea cursului de amprente negative

Te gasesti blocat in modele vechi si te lupti cu ganduri si emotii negative in mod regulat? Este total normal, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa suporti asta. In acest curs puternic, care schimba realitatea, Jessica iti va arata cum sa eliberezi amintiri, emotii si modele vechi, dureroase, astfel incat sa te poti deschide spre mai multa fericire, abundenta si pace.

4. Stapanirea cursului dvs. de existenta

Daca suna de parca ai putea beneficia de toate cursurile de mai sus, atunci Cursul de Stapanire a Existentei Tale este cel pentru tine. Aceasta este pentru oamenii care doresc totul: sa elibereze tot ceea ce ii impiedica, sa-si deblocheze intregul potential de fericire, abundenta si pace interioara si sa paseasca pe deplin in alinierea cu pasiunile si scopul lor. Pe scurt, Stapanirea existentei dvs. este exact ceea ce suna: o actualizare majora a vietii in fiecare zona care va va reconfirma pentru succes la cele mai profunde niveluri.