Decesul unui membru al familiei. Cum sa faci fata situatiei

Timpul este un vindecator bun, darpoate ajuta la recunoasterea durerii si sa ia masuri pentru a se vindeca. Iata catevaidei care va pot ajuta sa faceti fata cand cineva pe care il iubiti a murit:

Lasati emotiile safie exprimate si eliberate

Nu va reprimati emotiile. Nu vafaceti griji daca ascultati anumite melodii sau faceti anumite lucruri care vaamintesc de persoana respectiva. Este firesc sa simtiti asa. Dupa un timp,devine mai putin dureros. Trebuie sa experimentati durerea pentru a o puteadepasi. De asemenea, intr-o astfel de situatie este necesar sa apelezi la oagentie funerara. Poti accesa https://www.funerarii-bucuresti.ro/produse-funerare/pomana-parastas-pachete.html pentru cao echipa specializata sa se poata ocupa de intreaga inmormantare. Cu sigurantatu nu ai nevoie de inca un stres in plus.

Vorbeste despreasta cand poti, cu oamenii dragi

Unii oameni considera ca este utilsa vorbeasca despre ceea ce simt. Atunci cand vorbesti despre emotiile tale tesimti mult mai bine. Chiar si terapeutii recomanda sa vorbesti sincer sideschis cu o persoana apropiata despre tot ceea ce simti. Doar asa vei puteadepasi durerea si te vei simti mai bine. Vei putea astfel sa te eliberezi si saiti vezi in continuare de viata. Vei putea sa te bucuri din nou de viata si detot ce are frumos de oferit. Nu trebuie sa te gandesti la lucruri pesimiste.

Daca nu simti nevoia sa vorbestidespre sentimentele tale, gasiti modalitati de a va exprima emotiile sigandurile. Incepeti sa scrieti intr-un jurnal despre amintirile pe care le-atipierdut si cum va simtiti de la pierderea persoanei dragi. Sau scrieti omelodie, o poezie sau un tribut despre cel iubit. Puteti face acest lucru inmod privat sau sa il impartiti cu altii. Pastrati amintirile. Creati unmemorial sau un omagiu persoanei care a murit prin plantarea unui copac sau prinonoarea persoanei intr-un mod potrivit, cum ar fi participarea la un eveniment decaritate.

Daca doriti, scrieti o scrisoarepersoanei. In ea, ati putea dori sa va includeti sentimentele, lucrurile pecare doriti sa le spuneti sau poate ca doriti sa ii multumiti iubitului dvs.pentru ca a fost o parte a vietii voastre. Toate aceste lucruri suntterapeutice si va vor ajuta sa va simtiti mult mai bine. Va vor ajuta sadepasiti aceste momente grele mult mai repede. Exista o multime de activitatipe care le puteti desfasura pentru a va simti mai bine. Nu trebuie sa vaizolati ci trebuie sa fiti inconjurati de oameni.

Doar asa veti putea sa va revenitisi sa va vindecati de durerea pe care o simtiti. Cu siguranta aveti anumitehobby-uri. Acesta este momentul perfect sa va ocupati de ele. Poate ca panaacum nu ati avut timp pentru dvs. Incepeti de acum sa va iubiti si sa vasatisfaceti toate poftele. In timp, durerea se va diminua si poate chiar vadisparea. Incercati sa aveti rabdare si sa faceti pace cu situatia cu care vaconfruntati. Uneori se intampla lucruri pe care nu le intelegem, insa ele auscopul lor. Nu sunt niciodata intamplatoare. Indreptati-va atentia catredivinitate si astfel inima dvs. se va vindeca mult mai repede. Vezi si aici cateva sfaturi.