Tot ce vrei să știi despre unhiile cu gel

Unghiile cu gel sunt foarte populare. După ce au urmat cursuri pentru unghii, stiliștii sunt capabili să deseneze opere de artă pe mâinile clienților lor. Iată tot ce trebuie să știi despre tehnică, produse, instalarea și îndepărtarea acestor unghii artificiale.

1- Ce sunt unghiile false cu gel?

Pentru a aplica o unghie falsă, tehnicienii de unghii au la dispoziție un kit unghii gel și un arsenal de tehnici și materiale. Cu toate acestea, aceste unghii false diferite nu sunt egale și profesioniștii, precum și femeile au ajuns la aceeași concluzie și anume că gelul este materialul superior.

Tehnica gelului constă în aplicarea mai multor straturi de material pe o unghie deja pregătită. Fiecare strat trebuie uscat și întărit sub o lampă UV. În urma acestui lucru, unghia va fi alungită și întărită, ceea ce va permite ca pe ea sa fie amplasate mai multe decorațiuni și modele.

2 – Avantajele unei unghii cu gel

Cu mai multe tehnici disponibile pentru clienții lor, de ce profesioniștii preferă să recomande gelul în locul altui material pentru aplicarea unei unghii false?

Comparativ cu alte tipuri de unghii false:

·Gelul oferă cea mai apropiată redare a naturalului. Într-adevăr, permite să ofere o suprafață strălucitoare și rafinată.

·Gelul se usucă și se întărește rapid.

·În timpul instalării vei simți mai puțin mirosuri chimice neplăcute, iar efectele secundare sunt minime.

·Confortul este, de asemenea, un punct important câștigat de gel, deoarece textura acestuia este mai moale și mai flexibilă.

·Desigur, durata de viață este și un avantaj al gelului, deoarece fără nicio retușare, o unghie cu gel va rezista până la trei săptămâni.

·În cele din urmă, pentru cei care au o manie de a-și roade unghiile, să știi că acest obicei prost tinde să scadă la cei care au unghii cu gel.

3 – Cum este procedura de aplicare a unghiei cu gel?

Pas cu pas, procedura constă în pregatirea unghiei, aplicarea diferitelor straturi de gel și uscarea acestora într-o lampă unghii, apoi se încheie cu finisajul. Acești trei pași trebuie efectuați cu cea mai mare grijă și sunt necesari pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

·Pregătire

În primul rând, manichiurista va spăla mâinile și unghiile, apoi va aplica o soluție dezinfectantă. Acest lucru este necesar pentru a evita orice risc de infecție bacteriană.

În continuare, ea va tăia foarte scurt unghiile naturale și le va pili.

·Aplicare

Se aplică gelul pe unghie folosind o perie. Cel puțin trei straturi sunt așezate cu grijă, întinse și modelate. Clienta își va plasa apoi unghia sub o lampă UV unde gelul se va întări după câteva minute.

·Finisare

După ce a verificat dacă gelul s-a întărit, cu o pilă va avea grija sa modeleze bine unghiile si sa le dea forma finală.

Sursa foto: freepik.ro