Tot ce trebuie sa stii despre invatarea muzicii online

Daca sunteti interesat sa invatati sa cititi muzica, sa cantati la un instrument, sa studiati teoria muzicii, sa perfectionati unele abilitati preexistente sau pur si simplu sa invatati ceva nou, atunci suntem aici pentru a va ajuta. Cu resursele disponibile pe Internet, acum este posibil sa va invatati muzica online, din confortul propriei case.

Asadar, asigurati-va ca cititi fiecare sectiune pentru a vedea ce tip de invatare si ce resurse vor fi cele mai bune pentru stilul dvs. de invatare. Dar daca doriti un manual rapid, incercati articolul nostru despre cele mai bune moduri de a invata muzica online gratuit .

Cele mai bune moduri de a invata muzica online gratuit

Cursuri online

Cursurile online sunt una dintre cele mai bune modalitati de a invata despre muzica. Cursurile pot veni la dvs. intr-o varietate de moduri, de la faptul ca sunt in principal text-grei, la includerea ilustratiilor si a diagramelor, la a avea tutoriale pas cu pas sau chiar un curs semestrial predat de o institutie universitara.

Aici, avem o lista scurta cu diferite tipuri de cursuri pe care le puteti folosi pentru a invata muzica si linkuri catre cele mai bune resurse pe care le-am gasit de acest tip. Asigurati-va ca verificati o varietate de optiuni diferite pe care le-am enumerat pana cand veti gasi cea potrivita pentru dvs.

Exista multe cursuri online care va pot invata despre elementele de baza ale muzicii, cum ar fi teoria, despre anumite instrumente, cum sa cititi muzica, cum sa cantati melodiile preferate si multe altele. Cursurile functioneaza excelent daca abia incepeti si aveti nevoie de informatii de baza si doriti sa urmati impreuna cu o serie de articole si tutoriale care va pot ajuta sa va urmariti progresul. Un exemplu excelent in acest sens este Alison – care este plin de cursuri online gratuite, inclusiv cel despre muzica.

De asemenea, puteti verifica Coursera , care are o varietate de cursuri diferite despre muzica – astfel incat sa puteti alege si sa alegeti ce subiecte va intereseaza mai mult. Puteti incerca, de asemenea , LearnToPlayMusic.com , care vinde carti electronice si carti de lectii tiparite si are videoclipuri pentru a le insoti lectiile pe canalul lor de YouTube , care contine peste 2000 de videoclipuri.

Puteti afla despre teoria muzicii, instrumente specifice, cum sa cantati melodii specifice si multe altele. Avantajul urmarii unui curs este ca, de obicei, puteti invata in intregime in propriul ritm. Puteti trece in revista subiectele oricand doriti si puteti lucra la fel de lent sau de repede pe cat doriti. In general, desi aveti de-a face cu text si imagini simple, mai degraba decat cu o persoana care va arata ce sa faceti pe instrumentul dvs.

 Videoclipuri (YouTube)

Videoclipurile de pe YouTube.com sunt o modalitate excelenta de a invata sa redati muzica, deoarece puteti sa va conectati cu usurinta la confortul dvs. si sa obtineti aceeasi experienta vizuala a unui instructor real. Videoclipurile cu instructiuni de pe YouTube sunt grozave, deoarece poti urmari o persoana reala cantand instrumentul care te intereseaza, pe masura ce inveti. Daca nu il cunoasteti, consultati acest articol pentru a afla mai multe despre YouTube .

Mai ales cu instrumente precum pianul, chitara sau vioara, privirea pe cineva cantand tastele, corzile sau fretele de care aveti nevoie va poate ajuta cu adevarat sa progresati cu propriul instrument; acest lucru este cu atat mai adevarat daca folositi tutoriale YouTube pentru a afla cum sa redati anumite melodii cu instrumentul dvs. Iata recomandarile noastre pentru cele mai bune canale YouTube care va pot invata cum sa cantati muzica si sa invatati sa cantati la instrumente.

1. Tutor online pentru pian si vioara

Canalul online de pian si vioara Tutor are lectii despre cum sa canti la pian si la vioara, de la toate nivelurile de abilitate, inclusiv incepator nou pana la tehnici avansate de pian si vioara. Asigurati-va ca verificati cele 20 de lectii complete atunci cand doriti sa incepeti si sa ridicati lucruri cum ar fi sa tineti corect vioara si arcul, cum sa cantati cantarele de baza la pian si multe altele.

2. GuitarJamz

GuitarJamz este un canal YouTube excelent si are peste 7,5 milioane de vizualizari pentru a dovedi cat de util iti poate fi. Daca sunteti interesat sa invatati chitara invatandu-va sa cantati melodii populare, atunci acesta este canalul pentru dvs. Acestea ofera lectii de la artisti si formatii, cum ar fi:

The Beatles

Pietrele rostogolite

Regina

Metallica

Eric Clapton

Si multe altele. Asigurati-va ca aruncati o privire la lista lor de videoclipuri complete daca sunteti gata sa invatati sa va confruntati cu unele dintre hiturile dvs. preferate.

3. Lectii de pian

Asa cum sugereaza titlul PianoVideoLessons , acest canal are tutoriale video simple despre cum sa canti la pian si iti permit sa urmezi in timp ce inveti. Cu peste 80 de videoclipuri doar la pianul Anului 1, veti putea invata in detalii extreme, cu lectii scurte usor de urmat. Alegeti sa vizionati videoclipurile pentru cel mai eficient mod de a lucra prin invatarea pianului din tutoriale video.

4. Drumeo

Una dintre cele mai bune caracteristici ale canalului YouTube Drumeo este ca au videoclipuri cu profesionisti din industrie, astfel incat sa puteti invata sa cantati la tobe, urmarind unii dintre tobosarii dvs. preferati. Exista sute de videoclipuri pe care le puteti viziona pentru a invata teorii si practici generale sau comenzi rapide excelente pentru a va ajuta sa lucrati la anumite abilitati de tobe. Puteti petrece ore intregi pe acest canal invatand, asa ca asigurati-va ca treceti direct daca sunteti serios in legatura cu tobe si verificati videoclipurile lor chiar acum.

5. Sax Cast

Sax Casts este un canal de introducere excelent pentru jucatorii incepatori de saxofon si au doar 30 de videoclipuri doar pentru incepatori! Exista si cateva videoclipuri de coperta pentru saxofon – daca sunteti interesat sa aflati cum sa redati cateva melodii populare cu saxul dvs. jazzy. Daca sunteti in cautarea unui loc de inceput, incercati Cursul pentru incepatori – Etapa 1 ; puteti invata lucruri cum ar fi cum sa va pozitionati corect mainile si cum sa va asigurati ca obtineti un sunet bun din sax atunci cand suflati.