The Boys 3 va avea cel mai controversat capitol din benzile desenate originale

The Boys este deja la al treilea sezon si totul pare sa indice ca vor incerca din nou sa-l depaseasca pe precedentul in ceea ce priveste violenta, sexul si glumele incorecte politic.

Primul sezon ne-a lasat cu imaginea unui delfin alergat in mijlocul unei incercari de a-l salva si cea a unui homelander cu fetis sexual pentru lapte si gelos pe un bebelus; al doilea a ridicat tonul cu o balena strapunsa de o barca, experimente naziste si o eroina/ticalosa mutilata de un copil care nu si-a putut controla puterile si este de asteptat ca sezonul al treilea sa fie si mai „ofensiv” decat precedentul. 

Ce vom vedea in sezonul 3 din The Boys? Probabil il vom vedea pe Ryan (Cameron Corvetti din Big Little Lies) incercand sa faca fata a ceea ce a facut, Homelander cautand razbunare si Butcher si echipa sa incercand sa opreasca domnia terorii si sa dezvaluie adevarul odata pentru totdeauna, dar asta nu e tot.

Este clar ca acesta este un serial care incearca sa depaseasca limitele a ceea ce este permis si sunt deja multe momente controversate in capitolele care au fost lansate, dar fanii serialului au cerut unul dintre cele mai infame momente ale seriei. povestea originala a aparut in serie si Erick Kripke, creatorul acesteia, a acceptat in sfarsit provocarea.

Cu cateva luni inainte de premiera celui de-al treilea sezon, Kripke a distribuit o fotografie pe Twitter care dezvaluie titlul unuia dintre episoadele sezonului, care face referire la o poveste pe care fanii Homelander au cerut-o inca de la primul episod.

Acesta este Herogasm. „Inca din prima zi, toata lumea m-a provocat sa fac acest episod. CHALLENGE REACHED MOTHERFUCKERS”, a scris Kripe despre capitol, care este practic o orgie de supereroi in care sunt oferite detalii despre cum este un orgasm pentru cele mai puternice fiinte din univers.

Ce este mai exact Herogasm?

Herogasm” a fost prima miniserie de benzi desenate de sine statatoare care a fost publicata, povestea descopera ca Baietii se infiltreaza intr-o petrecere anuala secreta pe care Vought gazduieste membrii sai, cunoscuta doar sub numele de „Herogasm”.

Numele da deja cateva idei, dar petrecerea se dovedeste de fapt a fi un eveniment de weekend plin de excese, luxuri si lipsa de control, iar totul se petrece intr-un complex turistic izolat de pe o insula in care oaspetii petrec facand sex si consumand droguri ilegale. . Credeti sau nu, povestea este mai scandaloasa decat pare, asa ca acesta ar putea deveni unul dintre cele mai controversate capitole ale unui serial in care totul este permis.

Baietii nu este o adaptare exacta a benzilor desenate, Kripke si echipa sa isi iau unele libertati pentru a-l mentine interesant si distractiv, asa ca Herogasm probabil nu va fi acelasi cu ceea ce este scris in poveste, dar asta inseamna doar nivelul de nebunie. poate creste si ca echipa va testa fara indoiala limitele publicului cu o poveste care promite sa depaseasca tot ce ne-a aratat pana acum. Acesta va fi cu siguranta un episod exclusiv pentru adulti (intregul serial este, dar sezonul 3 episodul 6 este cel pe care cu siguranta veti dori sa il opriti daca sunt copii prin preajma).

Cat le va permite Amazon? Deocamdata nu stim, Baietii au scapat deja de mai multe ori si o petrecere sexuala nu este mare lucru, dar va depinde de planurile lui Kripke de a spune acest moment cheie al povestii.

Deocamdata stim ca Billy Butcher al lui Karl Urban a suferit pierderea tragica a sotiei sale Becca (Shantel VanSanten) tocmai cand credea ca o va primi inapoi, iar Kripke i-a spus lui Liz Shannon Miller de la Collider ca asta a fost cheia pentru a continua povestea. „Ne-am uitat la orice versiune de a o mentine in viata si am descoperit ca spectacolul s-a incheiat cand ea era in viata”, a explicat el. „Butcher a fost o persoana foarte functionala si completa. Si trebuie sa cream aceasta rana mare in acest personaj, astfel incat sa putem continua sa ne jucam cu furia lui in viitor.”

In ceea ce priveste soarta Stormfront-ului, Kripke a spus ca „Da, ea nu este moarta. Lucrul important pentru noi este ca am simtit o soarta mai rea decat moartea pentru acel mic nazist batut care a fost cineva care credea atat de mult intr-un fel de rasa de maestru ar fi ca ea s-ar mutila timp de zeci de ani sau secole. Adica, imbatraneste foarte incet. Asa ca a fi blocat in acea stare a simtit ca pedeapsa potrivita pentru ea. Acum o numim Stumpfront si ea merita mai mult decat”.