Mentine pasiunea vie in relatia de cuplu

Chiar și cele mai bune relații pe termen lung nu sunt imune la rutina care poate aparea cu timpul. Adică, gândiți-vă logic. Dacă vă petreceți ani și ani și ani cu o singură persoană, șansele sa intrati intr-o monotonie sunt destul de mari. Ceea ce face un cuplu cu adevărat puternic este abilitatea de a trece peste aceste momente și de a reaprinde aceeași flacără pe care o aveau la inceputul relatiei. Acestea fiind spuse, haideti sa descoperim impreuna cum se poate mentine pasiunea vie intr-un cuplu.

Incercati ceva nou in ceea ce priveste sexul

Niciodata nu ai incercat suficient de multe in privinta sexului. Va exista mereu ceva nou de incercat. Asadar, asigura-te ca vii mereu cu ceva nou si incitant in dormitory, precum jucarii sexuale de pe Placereshop.ro. Astfel, pasiunea se va reaprinde iar viata intima va fi una satisfacatoare. Cu toții avem vieți ocupate și probabil ca ne simtim de-a dreptul epuizati la sfârșitul zilei. Dar, nu lăsați actul sexual să ia proporții nerealiste. Bucurati-va unul de celalalt. Insistati mai mult pe preludiu si incercati sa va atingeti in moduri total diferite de pana atunci. Tot ce este nou este si binevenit intr-o relatie de cuplu. Noutatile vor incita intotdeauna la maxim si vor face ca placerea sa fie sim ai mare si mai intensa.

Practicati un hobby impreuna

Ar putea fi degustare de vin, o echipă sportivă pe care o urmariti îndeaproape sau puteti citi  aceeași carte și sa discutati pe tema ei mai apoi. Faceți ceva împreună care vă îmbunătățește cunoștințele despre un subiect și unul despre celălalt.

Faceti exercitii

Indiferent ca este vorba de jogging, o plimbare cu bicicleta sau orice altceva, este foarte important sa faceti exercitii impreuna. Acest lucru va va apropia mai mult, va veti imbunatati sanatatea si va veti bucura de multe alte beneficii.

Atingeți-va reciproc de 10 ori pe zi

Atingerile sunt extrem de importante in orice cuplu. Acestea nu trebuie sa lipseasca daca vreti sa mentineti o conexiune emotionala puternica. Este doar o modalitate de conectare fizică unul cu celălalt. Atingerile nu trebuie sa duca intotdeauna la sex. Acestea pot fi si doar o simpla dovada de afectiune si de iubire.

Planificați, pregătiți și gătiți o masă împreună

Pregatind masa impreuna din cand in cand, va va apropia si mai mult. Legatura dintre voi se va imbunatati semnificativ, iar relatia de cuplu va deveni mai frumoasa si mai armonioasa. Nu trebuie sa gatiti ceva super special. Incercati ceva usor care se pregateste rapid pentru a avea timp si de continuare.

Programați o intalnire romantica

Planificarea pentru sex construiește entuziasmul, așteptările și dorința care, în mod normal, nu este acolo când vă puneti in pat la o ora tarzie. Seara romantica poate incepe cu o cina si un pahar de vin, pentru ca mai apoi sa continue cu o partida de sex pasional. Daca aveti copii, atunci asigurati-va ca incuiati usa pentru a nu exista riscul ca cei mici sa intre peste voi exact atunci cand va simtiti cel mai bine. Intra pe stirileprotv.ro si afla si alte lucruri interesante de facut pentru a mentine pasiunea vie in cuplu.