Lectii de viata oferite de cartile tarot online

Pentru multe persoane, o citire in cartile de tarot este facuta de o femeie imbracata intr-o pelerina, care are o masa mica intr-o camera cu lumanari, care prezice viitorul. Dar tarotul in sine reprezinta mult mai multe aspecte decat cateva lumanari. De fapt, cititorii in cartile de tarot nici macar nu sunt meniti sa iti prezica destinul sau viitorul. Asa cum spune organizatia oculta Ordinul Ermetic al Zorilor de Aur, ,,Cele mai puternice surse de informatii vin din interior. Tarotul te ajuta sa intri in contact cu constiinta ta superioara”.

Pentru a va ajuta sa intelegeti mai profund intelepciunea ascunsa din cartile de tarot din Arcana Majora, in continuare vor fi prezentate cele mai importante lectii de viata ascunse intr-o citire in cartile de tarot online. O citire completa a cartilor de tarot de pe site-urile de tarot online, o puteti regasi cu un clik aici

Luna

Luna este bogata in simbolism si ne invita sa ne concentram asupra mintii subconstiente si sa ne ascultam intuitia. Cartea de tarot Luna reprezinta o invitatie de a reflecta asupra propriilor noastre credinte limitate care ne domina mintea subconstienta. Unii s-ar putea referi la acest lucru ca la o ,,lucrare din umbra”.

Credintele limitate si prejudecatile sunt ca norii grosi care blocheaza lumina lunii. Prejudecatile ne impiedica sa ne urmarim visurile, create de latura noastra emotionala, intima si de abilitatile noastre psihice. Luna ne ofera indicatii pentru a lasa ca lucrurile ascunse sa iasa la suprafata si sa fie vazute. Ratiune poate rezista acestei initiative, dar in cele din urma te vei elibera de convingerile limitate care ti-au depasit gandirea subconstienta si intuitia.

Soarele 

Dupa ce am petrecut timp in lumina lunii si am reflectat asupra convingerilor noastre limitate si am lucrat pentru a ne schimba prejudecatile, este timpul sa pasim in lumina soarelui. Aceasta este experienta care ne asteapta atunci cand ne confruntam cu demonii nostri. Acum, ca am indepartat norii si intunericul, putem primi lumina soarelui si, chiar mai important, toate bucuriile in sine ale vietii.

Soarele ne aminteste ca viata este buna si ca tu, ca o parte din aceasta viata esti, de asemenea, in mod inerent bun. Aceasta carte din Arcana Majora este o invitatie de a vedea lumea ca pe un loc pozitiv si fericit. Nu, nu este o fantezie. Cand noi insine ne imaginam lucruri pozitive si lasam bucuria sa ne cuprinda, nu ne putem abtine sa identificam aceste calitati si in imprejurimile noastre. De ce? Pentru ca sunt acolo. Pur si simplu trebuie sa invatam sa le vedem, iar Soarele ne invata cum.

Moartea 

In tarot, in ciuda ideii infricosatoare, Moarte este ca este cartea care anunta unele schimbari. Cand aceasta carte apare intr-o citire in cartile de tarot online, va puteti astepta sa va vedeti trecand printr-o metamorfoza in cariera sau in viata personala. Poate ca va exista o schimbare in mai multe domenii ale vietii, dar transformarea nu este rea, ci mai degraba reprezinta un proces al maturizarii spirituale.

Nu se poate nega faptul ca Moartea reprezinta un sfarsit. Incheierea unei relatii, a unui loc de munca, a unei casatorii sau a unei afaceri sunt indicate de Moarte. Va trebui sa lasati in urma aceste etape, chiar daca pare greu, pentru a face loc unei noi faze in viata voastra. Noile inceputuri sunt adesea cele mai importante lectii de viata pe care le poate experimenta cineva.

Moartea semnaleaza intotdeauna o schimbare drastica, care este sinistra sau nu in functie de abilitatea fiecaruia de a se adapta noilor situatii. Schimbarea este de obicei dureroasa pentru multe persoane. Cu toate acestea, este un rau necesar de cele mai multe ori. Moartea ne aminteste ca trebuie sa ne maturizam, iar situatiile dificile din viata ne fac mai puternici si mai deschisi la minte.

Dreptatea

Aceasta carte din Arcana Majora nu ne invita sa ii judecam si sa ii criticam pe altii. In schimb, ne cere sa fim cinstiti cu noi insine si sa ne urmarim principiile de viata, dar sa lasam loc si pentru schimbari sau pentru invatare.

Este timpul sa traiesti cu adevarat pentru tine si pentru scopul tau divin. Ce anume te atrage si ce te impiedica sa faci asta? La o rascruce in viata, Dreptatea te ajuta sa decizi cu prudenta. Dreptatea va ajuta sa faceti ajustarile si schimbarile perfecte care conduc la rezolvarea problemelor.

Lumea 

Ca ultima carte a Arcanei Majore, Lumea ar putea fi interpretata ca ,,Sfarsitul”. Cu toate acestea, incercati sa nu credeti ca Tarotul este liniar. In schimb, ganditi-va la cartile de tarot online, ca la ceva dinamic, in continua miscare si evolutie. Am terminat sau pur si simplu incepem din nou? Acesta carte poate indica faptul ca ai inchis un capitol in viata ta, dar pregateste-te, acesta nu este sfarsitul cartii. Ai un alt capitol care te asteapta. Nu te mira daca treci din nou prin simbolurile cartilor din Arcana Majora. 

Sunt atat de multe lucruri pe care cele 22 de carti din Arcana Majora ne pot invata. Fiecare carte din tarot online reprezinta o lectie puternica, in sine. Totusi, fiecare este conectata si la celelalte carti afisate. Cartile de tarot din Arcana Majora reprezinta temele generale care formeaza si modeleaza o viata, in care ascensiunile si coborasurile, nasterea si moartea, lupta si transformarea sunt toate parti inerente ale calatoriei fiecarei persoane prin viata.