Cele mai scumpe hoteluri din lume

Si tu, ce ai putea face daca ai avea multi bani? Gastronomia, investitiile sau timpul liber sunt unele dintre cele mai visate posibilitati pentru oricine, dar calatoria nu trebuie neglijata, o valoare in crestere care va permite sa va bucurati de cele mai bune locuri din lume prin sejururi de lux.

In continuare, vorbim despre cele mai scumpe hoteluri din lume, o prioritate a investitiilor de bani si timp, pentru cei care viseaza sa fie milionari.

Ce ai face daca ai avea multi bani?

Cumpararea unei case, detinerea unei barci sau calatoria sunt cateva dintre cele mai frecvente raspunsuri atunci cand ne intrebam „ce ai face cu multi bani?” Dar acestea nu sunt singurele optiuni pentru populatie.

In sondaj “cum ai cheltui un milion de euro?” avem raspunsul. Datele obtinute din acest sondaj releva ca in Europa 12% din populatie ar paria pe investitia acestei sume in vacante de lux. Si nu degeaba, deoarece luxul extrem este foarte tentant. Oferta actuala de calatorie in statiuni sau statiuni de lux, nu numai ca ofera servicii exclusiviste, ci permite calatorului sa se bucure de lux si deconectare in toate versiunile sale.

Vacantele de lux sunt a patra optiune preferata pentru a investi bani printre europeni, doar in spatele platii datoriilor (25%), a platii o ipoteca (24%) sau a cumpara o casa (20%) ).

In chestiune de calatorie, nimic nu are legatura cu panorama nord-americana In Statele Unite, optiunea de a cheltui bani intr-o vacanta de lux reprezinta doar 4% din populatie . Asta da, americanii, ca si europenii, ar prefera sa investeasca ipoteticul milion de euro in principal in plata datoriilor (38%), achizitionarea unei case (26%) sau lichidarea ipotecii (17%), conform datelor obtinute in urma acestui sondaj.

Cele mai scumpe hoteluri din lume

Calatoria este o placere si sa o faci in medii exclusive este una dintre cele mai visate dorinte pentru oricine, in cazul in care ai o suma mare de bani. Dar care sunt cele mai scumpe si exclusiviste hoteluri din lume?

Daca astazi ar fi sa obtineti un milion de euro, acestea sunt cateva dintre hotelurile pe care nu le puteti rata in vacanta de lux. Continua sa citesti!

Hotel President Wilson – Geneva, Elvetia

Ti-ar placea sa stai o noapte la Hotel President Wilson in lux? Pentru 46.000 de euro pe noapte, puteti accesa Royal Penthouse Suite, o camera minunata, cu vedere la Lacul Geneva si la muntii care il inconjoara.

Sala de sport privata, mai mult de 12 piscine de marmura sau o securitate extrema fac parte dintr-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume.

Hilltop Estate – Insula Laucala, Fiji

Nu exista nimic ca o calatorie de lux intr-un mediu paradisiac. Unul dintre cele mai scumpe si iconice hoteluri din lume este statiunea Hilltop Estate, pe minunatele Insule Fiji.

Situat la munte si cu privelisti incredibile asupra insulei, va puteti bucura de un bucatar privat sau babysitter , chiar si piscine interminabile. Un hotel care va invita sa va relaxati, sa va odihniti si sa va relaxati cu 30.000 € pe noapte .

Hotel Burj Al Arab

Amplasat in Golful Persic, la sud de Dubai, este Hotelul Burj Al Arab, unul dintre cele mai luxoase din lume. Este singurul hotel cu 7 stele din intreaga lume. Se remarca pentru apartamentele sale, restaurantele sale (unul subacvatic si unul panoramic la 200 de metri inaltime, fiind unul dintre cele mai scumpe restaurante din lume ), terenul sau de tenis pe un heliport, spa si piscina sau terenul sau de golf.

Va puteti imagina sa va bucurati de lux extrem si sa dormiti in acest hotel nebun? Puteti face acest lucru pentru 28.000 USD pe noapte .

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez – Cannes, Franta

Tapitate in matase, paturi king-size, terase cu jacuzzis sau privelisti frumoase asupra golfului Cannes fac din acest hotel select unul dintre cele mai apreciate de celebritatile din timpul festivalului de film organizat in oras. Daca va puteti permite o noapte pentru 25.000 € , acesta este hotelul dvs.

Four Season Hotel George V

Daca aveti 16.000 de euro pentru a investi intr-o noapte de vis, puteti vizita Hotelul Four Season George George V. Este situat pe Champs Elysees din Paris si este unul dintre cele mai luxoase si scumpe hoteluri din lume. Caracterul sau clasic si sofisticat au facut ca un hotel unic sa se bucure si mai mult de exclusivitatea sa.

Acestea sunt doar unele dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. Cu toate acestea, daca ai avea un milion de euro si alegerea ta a fost sa le investesti in vacante de lux, ai putea ramane intr-o lista mare de hoteluri care iti vor oferi lux, servicii excelente, medii unice, locatii incredibile si multe altele. In orice colt al lumii, te asteapta un hotel incredibil. Si tu, care ai alege?

Daca ti-a placut aceasta lista cu cele mai scumpe hoteluri din lume, s-ar putea sa fii interesat sa cunosti si cele 5 restaurante cu cele mai multe stele Michelin din lume , deoarece acestea sunt cele mai scumpe si bune fara indoiala.