Cele mai bune parfumuri orientale

Una dintre familiile olfactive care provoaca mai multa curiozitate este cea a parfumurilor orientale . Sunt arome misterioase si uneori complicate, care atunci cand sunt bine amestecate creeaza parfumuri foarte speciale.

Un tip de aroma care, atat in ​​parfumurile masculine, cat si in cele feminine, provoaca o mare senzualitate. Parfumurile orientale sunt calde datorita amestecurilor de muschi, vanilie si paduri din baza lor cu flori si alte esente care captiveaza si hipnotizeaza. 

Principalele caracteristici ale parfumurilor orientale

Parfumurile orientale sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de chihlimbar si provin din tarile arabe, din care foloseste cele mai caracteristice materii prime.

Bogatia ingredientelor care alcatuiesc parfumurile arabe le transforma intr-o arma puternica de seductie, cu un mister care insoteste pe oricine o poarta, asa ca, mai presus de toate, sunt perfecte pentru utilizare noaptea, deoarece sunt mai dense, mai intense. si invaziv , lasand in urma ta o urma care nu va lasa pe nimeni indiferent.

Esente de uleiuri aromatice, flori , diferite condimente, pamanturi, paduri, si toate componentele care sunt utilizate pentru a crea parfumuri orientale, le face cu adevarat arome unice si irepetabile datorita rafinat si sofisticat amestec de ingrediente. Intra pe Parfumurionline.ro si alege-ti preferatele!

Dupa cum am spus deja, sunt originari din lumea araba si, din acest motiv, parfumurile orientale ne pot transporta la locul lor de origine, recreand senzatiile gradinilor pe timp de noapte, condimentele si uleiurile lor esentiale.

Concentratia ridicata a esentelor sale inseamna ca acest tip de parfum nu are nevoie de multa aplicare si, cu doar o atingere pe incheieturi si gat, ne va insoti pe tot parcursul zilei. 

Parfumuri orientale pentru femei, ingrediente clasice din orient

Una dintre notele dominante in parfumurile orientale este chihlimbarul. Aceasta rasina este foarte aromata, aduce un caracter cald parfumului si este foarte senzuala. Chihlimbarul este o nota imbatatoare, prezenta in majoritatea parfumurilor orientale, deoarece actioneaza foarte bine ca baza atunci cand este amestecat cu alte arome pe care le trecem in revista mai jos.

Musk: O alta nota foarte aromata, care este foarte prezenta in parfumurile orientale pentru femei si barbati. Moscul de astazi este sintetic, desi a fost obtinut initial in mod natural din glandele caprioarelor moscate. De-a lungul timpului aceasta practica a fost interzisa.

Vanilie: Aceasta este una dintre cele mai dulci note din compozitiile orientale. Vanilia este de origine vegetala, iar originea sa este un gen de orhidee prezente in regiunile tropicale, in special in Asia.

Condimente: Exista multe condimente pe care le putem gasi in parfumurile de inspiratie asiatica. Busuiocul, anasonul, sofranul sau cardamomul sunt doar cateva dintre notele care se adauga de obicei acestor colonii si care ofera un caracter foarte marcat.

Flori exotice: parfumurile florale sunt de obicei sintetizate din flori foarte traditionale, cum ar fi trandafirii sau iasomia, cu toate acestea cele orientale incorporeaza arome florale putin cunoscute, deoarece sunt sintetizate din flori putin cunoscute, cum ar fi orhideea, floarea lotus sau lemnul din est.

Arome ale familiei orientale

Exista diferite grupuri in cadrul familiei orientale. Revizuim unele dintre principalele.

Chihlimbar: Pe baza de chihlimbar amestecat cu note precum vanilia.

Floral Oriental: Una dintre cele mai solicitate din aceasta familie, unde predomina notele florale.

Woody Oriental: Elegant si rotund, de obicei are mai mult succes la barbati.

Picant oriental: Sunt parfumuri cu caracter, in care se remarca contributia condimentelor precum vanilia sau sofranul.

Fresh Oriental: foarte solicitat, deoarece prospetimea acestui tip de colonie pentru femei compenseaza rotunditatea aromelor asiatice cu o prospetime perfecta pentru utilizarea zilnica.

Acestea sunt principalele caracteristici ale parfumurilor orientale pentru femei. In Similar Parfum veti gasi o selectie larga de colonii orientale pentru femei si barbati la un pret incomparabil. Consultati catalogul nostru de  parfumuri imitatie ieftine  pentru a gasi parfumul ideal pentru fiecare ocazie.