Cei mai buni profesori de muzica online

Daca doriti sa invatati cum sa cantati muzica, s-ar putea sa va ganditi sa cautati un profesor. Dar aveti la dispozitie intregul Internet acum! Nu este nevoie sa angajezi un profesor de muzica si sa mergi la lectii obisnuite in viata reala; poti invata in lumea virtuala, in ritmul tau, din confortul propriei case. Cel mai bun dintre toate, de multe ori nu te va costa nimic! Daca vrei sa inveti sa canti muzica online gratuit , te putem ajuta.

Cu toate acestea, nu toti profesorii de muzica – online sau offline – sunt egali. Exista mai multe tipuri diferite de instructiuni pe care le puteti primi pentru a invata muzica pe Internet. Unele servicii au stiluri de predare contrastante, in timp ce altele sunt specializate in subiecte sau instrumente specifice. Acest ghid va va ajuta, speram, sa alegeti cel mai bun pentru dvs. De asemenea, avem link-uri catre toate serviciile mentionate, astfel incat sa puteti incepe imediat cu ele!

Tipuri de ,,profesori de muzica” online

O persoana reala, care preda prin chat video live – Acesta este unul dintre cele mai bune moduri in care puteti invata sa redati muzica online. Veti obtine aproximativ aceeasi experienta a unei lectii personale, dar din confortul propriei case.

 O persoana reala, predand cu cursuri si demonstratii online – Acesta este un alt mod minunat de a invata muzica pe Internet. Obtineti expertiza unui profesor, dar puteti merge in ritmul dvs. Puteti revizui concepte cu care aveti dificultati, de cate ori doriti, pana cand le stapanesti. Si nu veti ocupa timpul altei persoane facand acest lucru!

Un modul de curs bazat pe web pe care il completati lectie cu lectie – Cu un curs online, puteti invata si studia concepte muzicale ori de cate ori si oriunde este convenabil pentru dvs. De asemenea, puteti reveni cu usurinta si puteti revizui conceptele pe care doriti sa petreceti mai mult timp.

O aplicatie sau un program software care poate detecta sunetul si asculta in timp ce jucati prin lectii – Aplicatiile si programele de calculator sunt excelente pentru invatarea muzicii, deoarece va ofera adesea un mod mai concret de urmarire a progresului pe masura ce invatati. De asemenea, fac invatarea mult mai distractiva si vizuala decat cursurile traditionale bazate pe text. Aceste resurse sunt deosebit de grozave daca au o modalitate de a detecta sunetul, deoarece acest lucru le permite sa va asculte jucand si apoi sa ofere feedback pe baza performantei dvs.

1. Lessonface

Lessonface.com este un site excelent care ajuta la conectarea studentilor de muzica cu instructori de muzica calificati. Pur si simplu selectati instrumentul pe care doriti sa invatati sa-l cantati si apoi gasiti un profesor cu o rata orara pe care o considerati acceptabila. Profesorul face lectii cu tine in direct, prin chat video pe internet, astfel incat sa poti interactiona cu ei aproape cat ai putea cu o lectie personala. Uneori sunteti asociat cu un profesor pe baza instrumentului si a nivelului de calificare, dar in majoritatea cazurilor, veti avea mai multi profesori din care sa alegeti.

2. Zoenul

TheZoen.com este similar cu Lessonface, deoarece ii invata pe elevi prin intermediul fluxurilor video live pe Internet. Cu sute de profesori din care sa alegeti, puteti gasi un expert in instrumentul pe care doriti sa-l invatati de la kilometri distanta … dar invatati de la ei in confortul propriei case! Puteti vedea cu usurinta pretul si descrierea fiecarui instructor inainte de a-i angaja, apoi puteti rezerva lectii in functie de momentul in care sunteti disponibil reciproc.

3. Tutor de muzica live

Live Music Tutor este un alt site care faciliteaza lectiile de muzica video live; a fost, de asemenea, votat unul dintre primele 101 site-uri de educatie in 2017. Acesta serveste elevilor de toate varstele si ofera chiar si cateva lectii pe care profesorii de muzica le pot arata intregii lor clase! Are si resurse suplimentare, cum ar fi jocuri de invatare a muzicii, videoclipuri cu instructiuni, rezumate ale lectiilor si multe altele! Are chiar si o sectiune gratuita de lectii clasificate care ofera sfaturi si demonstratii specifice instrumentelor de la profesionistii din industrie!

Cost: copii (3-12) – 25 USD pe lectie de 30 de minute; incepator – 35 USD pe lectie de 45-60 de minute; intermediar – 45 USD pentru fiecare lectie de 45-60 minute; avansat – 60 USD pentru fiecare lectie de 45-60 de minute

Instrumente: una dintre cele mai mari selectii, inclusiv toate standardele (chitara, pian, vioara, voce) si unele instrumente unice, cum ar fi pipa, orga, xilofon, chitara de otel si eufoniu; ofera, de asemenea, lectii de teorie muzicala despre istorie, scriere de melodii, aranjamente si multe altele!

4. LearnToPlayMusic.com

LearnToPlayMusic.com este o resursa excelenta pentru a invata sa cante muzica online. Vinde carti electronice si carti tiparite, adesea cu insotiri video, care predau lectii pentru o varietate de instrumente. De asemenea, are un canal YouTube cu videoclipuri gratuite pentru a va ajuta sa invatati diferite subiecte muzicale. Daca doriti sa invatati din lectiile create de muzicieni profesionisti, dar preferati sa faceti acest lucru in propriul ritm, atunci acesta este site-ul pentru dvs.

 5. Canalul YouTube ,,Rhaptapsody” al lui Michael New

Unii muzicieni isi incep acum propriul canal YouTube pentru a instrui spectatorii cum sa redea muzica. Un exemplu excelent in acest sens este un canal YouTube numit ,,Rhaptapsody”, care contine lectii de muzica video predate de Michael New. El ofera videoclipuri instructive despre subiecte precum partile critice pentru crearea melodiei, fundamentele teoriei muzicale, cum functioneaza ritmul, cum sa scrii muzica si multe altele! Si, bineinteles, va puteti abona la canalul sau pentru a primi actualizari despre cand posteaza videoclipuri noi. In acest fel, poti continua sa inveti, asa cum el continua sa predea!

6. Earmaster

Earmaster.com este o resursa excelenta, cu un curs online complet de teoria muzicii; ca atare, este un punct de plecare excelent daca abia incepi sa inveti muzica. Exista zeci de subiecte de invatat, toate predate prin lectii usor de navigat. Pur si simplu alegeti orice subiect de care aveti nevoie pentru a trece mai departe sau incepeti de la inceput si aflati totul despre teoria muzicii. Puteti invata in intregime in propriul ritm, dar nu veti avea avantajul de a putea contacta un profesor daca aveti dificultati. Deci, daca sunteti un bun auto-invatator, incercati acest site!