Ce s-a intamplat la sfarsitul celui de-al doilea sezon din „Lupin”?

Finalul sezonului 1 din „Lupin” s-a incheiat cu fiul lui Assane si Claire, Raoul, fiind rapit de Leonard, unul dintre slujitorii lui Hubert Pellegrini. Intre timp, Guedira parea ca in sfarsit a ajuns la Assane si a ajuns in oras exact cand Raoul era condus, ajungand in cele din urma fata in fata cu insusi Assane.

Sezonul 2 din „Lupin” a inceput imediat de unde s-a oprit prima repriza, oferind publicului o multime de rasturnari de situatie pline de actiune, care si-au incheiat intriga principala, creand si un posibil sezon 3. Cu Pellegrini si Dumont, care au acoperit crimele bogatului din partea politiei, Assane a fost arestat si a fugit lasand multe capete libere.

S-a explicat sfarsitul lui „Lupin” in al doilea sezon

La sfarsitul primului sezon din „Lupin”, Hubert Pellegrini si-a trimis slujbasul, Leonard, sa-l omoare pe Assane Diop in Etretat, dar lucrurile nu au mers asa cum planuise. In schimb, Leonard l-a rapit pe fiul de 14 ani al lui Assane Diop, Raoul, in incercarea de a-l atrage pe tatal intr-o capcana si de a-l ucide.

Cu ajutorul detectivului Youssef Guedira, obsedat de Lupin, Assane Diop a reusit sa-si salveze fiul si sa se intoarca in viata la Paris. Cu toate acestea, lucrurile dintre Assane Diop si familia Pellegrini nu au facut decat sa escaladeze si ambele parti au fost dispuse sa nu se opreasca la nimic pentru a castiga.

Assane Diop a reusit sa o convinga pe fiica lui Hubert, Juliette Pellegrini, sa mearga la autoritati dupa ce a aflat despre coruptia tatalui ei, dar, din pacate, acest lucru nu a fost suficient pentru a-l dobori pe Hubert Pellegrini. In schimb, Assane Diop a trebuit sa opteze pentru planul B, sa mearga in picioare cu Hubert.

La lansarea fundatiei Juliette Pellegrini, Diop l-a incoltit pe un vulnerabil Hubert Pellegrini. Amenintandu -l pe Hubert cu viata, Diop a reusit sa scoata o marturisire si a recunoscut ca l-a angajat pe tatal lui Diop, Babakar Diop, pentru a-l incadra pentru furtul colierului si pentru a pretinde banii asigurarii.

Hubert Pellegrini a recunoscut, de asemenea, ca l-a trimis pe Leonard sa-l omoare pe Babakar Diop. Aceasta a fost o revelatie uriasa pentru Assane Diop, care credea ca tatal sau si-a luat viata in ultimii 25 de ani. Assane Diop a urcat apoi pe scena principala a galei si le-a spus publicului si Juliettei Pellegrini adevarul, inainte sa fuga de la fata locului.

Spre sfarsitul episodului, a fost dezvaluit ca, desi Hubert nu fusese arestat de politie, intreaga sa marturisire fusese inregistrata de Assane Diop si trimisa detectivului Guidera. Ultimul lucru pe care spectatorii l-au vazut despre Assane a fost el cantand cu voce tare inregistrarea marturisirii pe telefonul sau, probabil ca a pregatit cel de-al treilea sezon.

In alta parte, ofiterul corupt Gabriel Dumont a fost arestat de colegii detectivului Guedira, care aflasera despre implicarea sa in condamnarea pe nedrept a lui Babakar Diop in urma cu 25 de ani. Arestarea a venit dupa ce Assane Diop a impartasit clipul in care DuPont recunoaste rolul sau in arestarea, marturisirea fortata si condamnarea lui Babakar Diop in  sezonul unu Lupin.

Al doilea sezon din „Lupin” s-a incheiat cand Assane Diop si-a luat ramas bun de la fiul sau Raoul si de la fosta lui iubita Claire , inainte de a face o escapada uluitoare pe raul Sena. Inainte de a se lansa in alergarea spre libertate, Assane Diop a promis ca isi va „vedea mereu” familia de departe.

Din fericire, acesta nu este ultimul public pe care il veti auzi despre Assane Diop, deoarece partea 3 a „Lupin” este pe drum. Cu toate acestea, ce se va intampla in continuare ramane necunoscut pentru moment. Sa speram ca il vei vedea pe Hubert Pellegrini arestat si inchis pentru o lunga perioada de timp.