Ce nu trebuie sa iti lipseasca pentru o casa organizata

Oricât de mult îmi place organizarea, nu am fost niciodată unul care să colecteze o grămadă de gadgeturi de organizare. Îmi place să păstrez locuinta cât se poate de simplă. Insa, pentru cei care detin o multime de lucruri prin casa, exista cateva articole extrem de utile care nu ar trebui sa lipseasca pentru a avea o locuinta foarte bine organizata.

Suport organizator pentru tigai

A scoate o tigaie dintr-un teanc mare de tigai grele este o mare durere de cap. Dar păstrarea tuturor tigăilor organizate folosind acest suport simplu de organizare a tigăilor nu numai că economisește spațiu, ci face și mai ușor să găsiți și să luați tigaia de care aveți nevoie. Acest lucru vă va economisi și mult timp. Intra pe Magazin pentru toata familia – Filebox.ro si descopera o multime de lucruri utile pentru a-ti organiza locuinta.

Dozator de pungi pentru băcănie

Cu toții păstrăm pungile de băcănie într-un sertar special sau pe un raft din bucătărie sau cămară. Acest distribuitor de pungi de băcănie va organiza toate acele pungi de băcănie într-un singur loc și va elibera acel raft sau sertar pentru alte scopuri. Doar montați-l pe perete, sub un raft sau chiar în interiorul unui dulap și totul este gata.

Raft organizator pentru vase de copt

Păstrarea tuturor acestor tăvi de copt stivuite una peste alta este o mare bătaie de cap, mai ales atunci când aveți nevoie de cea de jos. Aceste suporturi pentru vase de copt sunt o soluție genială pentru a vă menține tăvile de copt și plăcile de tăiat organizate si la îndemâna dumneavoastră.

Recipiente pentru depozitarea alimentelor

Aceste recipiente elegante pentru depozitarea alimentelor sunt o alternativă genială la acele cutii de carton. Arată absolut încântător și cu siguranță vor adăuga clasă bucătăriei tale, ca să nu mai vorbim de economia de spațiu. Pe bcropenromania.ro gasesti o multime de articole care nu trebuie sa lipseasca din casa si gradina ta.

Can Rack Organizer

Acest organizator pentru rack pentru cutii este o soluție perfectă pentru a organiza acele cutii multe pe care cu siguranta le ai in casa ta. Ca să nu mai vorbim de spațiul pe care îl veți economisi păstrând conservele în acest suport pentru conserve.

Recipiente frigorifice

Aceste pubele de frigider sunt obligatorii pentru un frigider organizat. Utilizați aceste coșuri de frigider și faceți o transformare completă pentru interiorul frigiderului dvs. Îți vor face frigiderul să arate atât de bine și de organizat, încât nu poți să-ți iei ochii de la el.

Nu irositi spatiile mici

Utilizați acest cărucior de depozitare subțire pentru a utiliza tot spațiul din bucătărie, fie că este un spațiu mic între dulapuri sau spațiu între dulapuri și frigider, acest cărucior de depozitare este perfect pentru a profita de acele spații mici. Cu siguranta veti avea astfel, o casa organizata.

Adăugați un suport de dus

Utilizați colțurile băii dvs. cu acest suport de duș și păstrați-vă toate lucrurile organizate pe el. Un produs uimitor de util care vă va face baia să arate bine, ținând toate elementele esențiale pentru baie împreună și organizate.